A TERA nevű játékhoz milyen gépet ajánlanátok?
számító
i7 6700k
gtx 1080 sli
32gb ddr4 3ghz ram
1tb m.2 ssd
Köszi a választ.
Én is ilyen árra gondoltam. Gondolom az alaplapnak nem kell ilyen 25e ft-os kategóriának lennie. Videokártyának egy Shappire R7 250 2GB GDDR5-et gondoltam, procinak pedig egy AMD Athlon X4 860K Quite Cool-t. Az alaplap már meg van, ami egy MSI A88XM-P33 V2.
Ha terával akarsz játszani az amd procit felejtsd el nagyon gyorsan tapasztalatból mondom
i3 vegyél úgyis csak 2 magon használ a játék , mellesleg nagyon rosszul van optimalizálva a játék vga igénye alig van , több mint 1 évet toltam terával , ha fizetnének se kezdeném újra elején jó volt de most csak hulladék játék
Hat amdre es ne epitenek
Eladnam a lapot vennek valami b150 est egy g4500 at vagy i3-6100 4giga ramot dual channelbe mert igp eleg oda z3 plussal meg valami xfx tap 100 as bol kb ki is jonne meg egy wd ezex ez igy eleg es ha megunod a terat raksz bele i5 ot vagy ha i3 mat veszel az is eleg meg egy gtx960-70 1050 azt meg meg 4 gb ram aztan csapathatod a modern dolgokkal is amdvel ez nehezkesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!