Öregszik a számítógépem? Lehetséges?
Nem tagadom régi gép, 2001 ben vettük.
A legtöbb alkatrésze eredeti (alaplap, táp, memória, proci, dvd író) pár újdonságot pakoltam bele fe azt is már vagy 5 éve.....:D (nagyobb merevlemez ,jobb vidikari, hálókártya, ilyesmik)
Miért van az, hogy pl 1 évvel ezelőtt a gta san andreas tök simán futott a gépemen, most meg g*cire szaggat, élvezhetetlen. (ezidőalatt jópárszor újra volt húzva a gép, és mindig a legújjabb driverprogramok voltak felrakva.
Nemrég volt egykis gixer a merevlemezzel, (zárlatos volt, és ki-be kapcsolódott használat közben), de megjavíttattam, mostmár működik. Lehet ennek valami köze a játékokhoz?
Úgy érzem valami elszállt a gépemben, egyszerűen nem a régi gyorsasággal mennek a dolgok, holott amint írtam, minden driver a legújabb...
van ilyen hogy egy számítógép idővel fokozatosan belassul, és egyre gyengébb lesz?
az xp-t kb 2-3 havonta full formázással szoktam újrarakni.
sosem volt erős gép, de legalább pár játékkal lehetett vele jól játszani, mostmár ez sincs....
Mi lehet az oka?
(új gépet nem veszek, laptopra gyűjtök, szal új alkatrészek vétele kicsukva)
adatai: acorp alaplap, intel cerka 1.8 as proci, 128mb as vidikari, 1 GB ram, 80 gb merevlemez...
Vagy az egész tápegység vagy csak a tápkábelek szartak be.
Utóbbi esetben szerintem tápkábelek elgyengültek és nemkap elég ENERGY-t a processzor, sem a VGA, sem a vinyó.
Ezért nem tud olyan teljesitményt adni mint annó újkorában. Egy tápcsere szerintem megoldani a gondokat, de azért egy processzorcserén meg egy VGA-cserén is elgondolkodnék a helyedben mert ami neked van az ma már muzeális értékü.
Igen igen, múzeális jelleg szegényke, de nyáron laptopot szeretnék venni, így erre egy vasat sem szeretnék költeni....Arra spórolok.
azért kérdeztem csak, mert hátha valami program/beállítás kérdése...
De ezek szerint nem, csak szimplán elhasználódott, megöregedett.....azért a 9 év az 9 év.....
Én is hasonlóan voltam egy P3-as kategóriájú géppel...
A végén behalt a BIOS. Nem akarta használni a billentyűzetet és egeret. Na meg a hang sem volt már az igazi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!