Miért nem kap jelet a monitor, valaki letudná írni a lenti szüveg alapján, hogy hogyan kell megoldani?
Van egy laptopom amihez egy második monitort kapcsolnék, de a monitoron nincs hdmi a laptopn pedig csak hdmi van. Emiatt vettem is egy hdmi dvi átalakítót, és az én laptopommal kipróbáltuk(win10) ezzel nem működött. Aztán kipróbáltam egy másik laptopon (win xp) ott működött. Megkérdeztem egy számítógép szervíznél és azt mondták, hogy ez egy beállítási "hiba" valamit át kell állítani, vagy meg kell nézni, hogy hogy van beállítva a videókártya , de ennél többet nem mondtak, és én nem tudom, hogy hol kell, illetve, hogy hogy kell ezt átállítani beállítani.
A válaszokat előre is köszönöm!
van egy i3-ba integrált Intel hd graphics 5500, és van egy dedikált nvidia geforce 920m. mindkettőnek az adatairól rakok be egy linket,
Erre a linkre kattintva mindent megtalálsz a videókártyákról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!