Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez most videókártya vagy...

Ez most videókártya vagy monitor probléma?

Figyelt kérdés
tegnap amikor cs zten becsikozott a kép igy ugrálgattak a csikok a képen.az elöbb most kapcsoltam be és most is ugyan ez volt de csak pár másodpercik és el is tünt.ez most azt jelenti hogy a videókártám szétvan hajtva vagy már a monitor nem bírja?

2016. júl. 21. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Is is lehet, de a "széthajtva" szóból én a vga-ra tippelek. Túlhúztad mi ? :)
2016. júl. 21. 09:52
 2/7 A kérdező kommentje:
nem húztam.Csak hát egy kicsit meleg szok lenni a kártyának ha játszom 70-80C pl.:Rust nál is ilyen szok lenni.
2016. júl. 21. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
ha becsikozodás kezdetleges memória hibára utal , tehát lassan vagy elfog menni a kép , vagy csikósan fog maradni . Milyen videó kártya ? Gari van rá ?
2016. júl. 21. 10:08
 4/7 anonim ***** válasza:
előttem szóló plusz +1 . Vga memória hiba ami a gpu forrasztásának kezdetleges szétválása . GAris , milyen kártya ? Ha nem garis még most kellene el adnod 5 ezerbe ha valami közép kategóriás kártya legalább ,, mert amikor képet sem fog adni akkor 3 ezer forint vagy megtartod dísznek. Javítást meg nem csináltatnék .. mert van hogy 1 hónapot sem mennek ,
2016. júl. 21. 10:17
 5/7 A kérdező kommentje:
gtx 470 ről van szó.amikor meglett a gép a kártya akkor szarakodott.bekockásodott meg minden.a sráccal ugy állapodtam meg hogy ha van valami baja viszem a gépet hozzá.szóval igen van rá gari.megforrasztotta vagy mit csinált vele mert nem voltam ott amikor javította.
2016. júl. 21. 15:31
 6/7 A kérdező kommentje:
de most eddig csak 2 szer voltak csikok a képernyőn.
2016. júl. 21. 15:31
 7/7 anonim ***** válasza:
az úgy igen . jó embertől vettél kártyát. ez nem javítás amit csinálhatott ha nem vagy sütőbe rakta vagy hőlégfuvozta .
2016. júl. 21. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!