Hogyan tudnám meghúzni kicsit a procimat? A Biosban már megtaláltam, hogy hol kell, de nem tudom növelni, nem engedi.
Figyelt kérdés
A hőmérséglet rendben lesz.
A proci:AMD A4 5300
Alaplap MSI A55M-e33
2016. júl. 22. 20:30
1/13 A kérdező kommentje:
Legyszi ne azt irjatok, hogy nem ajanljatok, hanem azt, higy hogy kell, mert tudom, hogy tonkre mehet ,de nem erdekel. Jovo honapban amis vennek ujat egy jatekot meg kiakatok orobalni ahhoz meg nagyobb kell...
2016. júl. 22. 20:36
3/13 A kérdező kommentje:
A táp az akyga 430 w jó kis kínai de működik.
huto: cooler master hyper 212 evo
2016. júl. 22. 20:46
4/13 3 napos mákos lecsó válasza:
A táppal ne húzd! Nem feltételes módu ,hogy tönkremehet hanem tuti tönkremegy.
5/13 anonim válasza:
a hőmérséGlet az tuti, hogy rendben lesz...
6/13 anonim válasza:
melyik játék ? ez a proci még 10 évvel ezelőtt is gyöngének számított volna nem ám még most XD
7/13 A kérdező kommentje:
Nem csak hihetetlen hogy egy GTX 750 Ti ,6 giga ddr3 1333Mhz, meg az említett processzor nem viszi a Mortal 10et.
2016. júl. 22. 21:00
8/13 A kérdező kommentje:
Na de akkor hogy tudom meghúzatni ?
2016. júl. 22. 21:02
9/13 anonim válasza:
hát tényleg nem egy erőmű.fsb,vagy bclk vagy hogy hívják FM platformon,azt kell emelned,úgy hogy mellette minden mást visszaosztas(ram,stb).de mivel nem értesz hozzá,az egészet nem lehet itt leírni...keress rá,hogy fsb overclock,és nézz egy videót.hűtővel valószínűleg soha nem lesz gond,az nekem a kirángatott belű FX-et is lehűtötte.táp viszont necces,nem attól hogy húzod van nem,hanem sz r és szét fog menni.
10/13 anonim válasza:
ez alapján ígéretes a procid.
itt meg egy tutorial,ez alapján mennie kéne.
https://www.youtube.com/watch?v=_ZEbGE8bQIk
egyébként az én régi Athlon II X2 240-em 2.8GHz-ről felment egészen 3.71GHz-ig :) róla írok épp,teszi a dolgát lassan két éve így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!