Telepítenék de azt írja a Windowc GPT-s és nem telepíthető az adott partícióra, mert az nem NTFS?
Lemezről 8.1-et próbálnék telepíteni, vadi új gépre. Alapból Ubuntu lehetőség van a gépen, egy Dell 5551 a gép. [link]
Persze a 454GB-ra tenném és ketté osztanám. Azt próbáltam win8.1 lemezről formázni, de utána is ezt írta ki. Nem talál NTFS-t.
Valami particionáló programmal kell ügyködni?
Köszönöm mindenkinek. Valamit sikerült közben, remélem. Beléptem a EFI-be vagy mibe, és ott átállítottam valamit NO-ra. Így sikerült a bootolás után látta a partíciókat, a 454 GB-ost felosztottam 80 és maradékra. A 80-ra sikerült a telepítés, utána átnevezgettem a meghajtókat. Maradt egy OS elnevezésű, gondolo azon van a Linux, az nem is NTFS. Nem saját gép volt, így nem mertem legyalulni mindent, de ilyen géppel még nem volt dolgom---UEFI-s. Gondolom most minden gép ilyen már? Csak azt hallottam nem működik a KMS abban a módban...?
Most megy a gép rendben, de állítólag UEFI-ben gyorsabb lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!