Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen memoria jar ebbe az...

Milyen memoria jar ebbe az alapba?

Figyelt kérdés

Nemreg vettem ezt az alapot

[link]

Es irja hogy dual memory channel es 4 X DIMM .

Akkor ebbe csak DIMM memoria jar vagy szimpla memoria is ?

Mert pl van ez a ket memoria

Kingston HyperX Savage Black 8GB, DIMM, DDR4, 2400MHz , CL12 , 1.35V,

Kingston HyperX Savage Black 8GB, DDR4, 2400MHz, CL12, 1.35V

A DIMM-es dragabb de akkor az en alapomba csak DIMM-es jar vagy mehet a szimpla is bele ?

A masik dolog meg hogy latom memory channel az dual ... akkor 1 darab memoriat nem tudok rakni bele ? muszaly 2x4 vagy 2x8 gb legyen ... egy darab 8 gigas nem lenne kompatibilis ?

2016. júl. 19. 14:42
 1/5 Lord Hidan ***** válasza:
100%

Istenem hányszor kérdezed még meg?

Tök mind1 mert a nem dimmm is dimm

Tudsz bele rakni 1x8gb-ot is csak támogatja a dual chanelt. Ha 2 ugyan akkorát raksz bele akkor dualba fognak menni. Ez régen fontos volt ma már csak akkor ha apu-t vagy igp-t használsz.

Tök mind1 hogy hogy rakod bele a ramokat. Mivel 4 ram slot van rajta mehet a 2x4gb de a 1x8gb is teljesen mindegy

2016. júl. 19. 14:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Addi kerdezem meddig kapok egy ertelmes valaszt ! Szoval igen erre voltam kivancsi ! HOGY MEHET BELE DIMM NELKULI IS ? De mind csak olyan valaszokat kaptam hogy DIMM = NO DIMM .. vagy hogy csak olyant tegyek bele amit az alap ker ! De egy konkret normalis valaszt meg nem kaptam egesz idaig ! Koszonom ! Tehat mehet bele " NO DIMM " ram is !? Ertem ezt a valaszt varom 1-2 napja ! Koszonom ! Tobbet nem fogod latni ezt a kerdest !
2016. júl. 19. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:

És?

Azért mert választ vársz nem kell tele spamelni az egész oldalt....

Talán kicsit olvasni kellene a gyártó oldalán és máris megtalálnád a választ a kérdésedre ahelyett, hogy órákat vársz egy ismételt kérdésnél amivel látom Hidannek tele a bal töke.

2016. júl. 19. 15:12
 4/5 A kérdező kommentje:
En nem spammelek semmit csak tudod miutan kapok 1 valaszt a kerdesemre utanna tobbet nem fog jonni valasz arra a kerdesre ! Igy felteszem ujbol azt a kerdest kicsit atformalva es most veglegesen hozzatoltam az alapot is hogy tudjak mirol van szo ! Nincs itt semmi spam csak az emberek nem valaszt adnak hanem rejtjeleke ! Mara mar nekem is tele lett a bal tokom ezert most felraktam a kerdest ! MUSZAJ VAGY NEM MUSZAJ DIMM ? Csak mert az alapnal igen azt irja hogy kompatibilis a dual channel szoval mehet single channel is bele de viszont 4 slotom van es mind a 4 DIMM es Hidan mai napig azt mondja hogy DIMM = NON DIMM .... De akkor mi a bal tokomert legalabb 2-3 ezer forintal dragabb a DIMMES memoria mint a szimpla ? Ha semmi kulombseg akkor mi a kulombseg ? Na tessek nektek rejtely ! Nem akarom senkinek a bal toket tele tomni semmivel csak kb eddig 100 k + forintot fizettem a prociert az alapert es a video kartyaert ! Es ha mar tovabb veszem a dolgokat bele akkor legalabb mukodjenek is ! Nem akarok ugy felebredni hogy osszeszereltem a PC-t es pont a RAM miatt nem fog elindulni ez az egesz szarsag !
2016. júl. 19. 15:20
 5/5 anonim ***** válasza:

DDR4 rá van írva?

Igen.

Akkor onnantól kezdve tök mindegy.

Meg miért ne lehetne már 1db modult beletenni?

Belemegy, elindul vele, ennyi.

Amúgy meg van egy kicsi piros szöveg a kérdésednél, hogy "Kérdés kiemelése"

Arra tessék rányomni és nem repeatelni a kérdést.

2016. júl. 19. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!