Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Skyrim játszható Oculus...

A Skyrim játszható Oculus Rift-tel?

Figyelt kérdés

Ez alapján igen.

És még az érdekelne, hogyha moddolom a Skyrim-ot akkor Oculus Rift-ben is megjelennek a moddok vagy csak az alapjáték szerinti grafika jelenik meg ott?

https://www.youtube.com/watch?v=1KRVFBtbaGE

Illetve milyen ehhez hasonló játék játszható Oculus Rift-tel ami ilyen "középkori-fantasy"?

2016. júl. 18. 07:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azok ilyen demo mini gémek voltak és nekem nagyon tetszettek egytől egyik, főleg a naprendszeres cucc...

Játékok alatt nyilván a megjelenítő ugyanúgy dolgozik, mint az oculusnál és ahol tudod használni a nagyon eltalált kontrollereket az csak dob az élményen...ahol meg nem ott marad a gamepad vagy a billentyűzet (mint az Oculusnál). Szerintem a Vive jobb, én sokkal inkább azt venném...

Az meg, hogy milyen demo gémek készültek hozzá az csak egy dolog.

2016. júl. 19. 21:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyébként én már játszottam a Vive-al (sajnos nem a sajátommal), és azt elmondhatom neked, hogy kontrollerrel VR-t játszani nagyon illúzióromboló. Nagyon zavaró, hogy nem tudod mozgatni a kezedet, és hogy úgy tudsz mozogni, hogy egy kart tolsz előre. Még a mutatgatós-teleportálgatós megoldás is sokkal jobb, mint egy Xbox kontroller. Az egyedüli játék ahol nem zavart, hogy kontroller van, az a Dirt Rally, de azt meg kormánnyal toltam, szóval az megint más tészta.
2016. júl. 20. 01:11
 13/14 A kérdező kommentje:
A PS VR játszható lesz az új PS4 Skyrim-mal?
2016. júl. 20. 22:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem. A PSVR értelmetlen.
2016. júl. 20. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!