Milyen tápot vegyek 20 ezer alatt?
Kisült a jelenlegi tápom és pont költözés előtt vagyok. Minél olcsóbbra lenne szuksegem, de minőségi termékre.
Alaplap: [link]
Videokártya: [link]
Olvasd el a felvezetést. 50 mVtt körül az "excellent", 75 alatt pedig "very good".
Még a Dark Power Pro 550W táp is ugyanakkora mVtt értéket produkál, mint az LC-9550 táp, 500W terhelésen.
Ezt is meg tudod magyarázni?
Mint mondtam, az FSP sosem volt jó ebben, így egy partnerterméktől nem is vártunk többet, ezt a teszteredmények között is megjegyzik.
De például egy Corsair RMx vagy EVGA G2 10mV fölé nem megy, amik például lesöprik a konkurenciát a középkategóriában
.
Jajj most olvastam el, hogy írtál a raiderről. Persze, hogy az FSP nem tud normális saját tápegységeket kiadni. Egyébként ha végigolvastad volna a PH-s cikket és nem csak a clickbait "veszélyes tápegység alsókategóriás belsővel"-t értetted félre. Teljesen jól leírják, hogy olyan, mint az aurum, csak kihajítottak belőle minden értelmes dolgot, ami miatt tápegységnek lehetett volna nevezni.
11V feszültség 12V ágon, nem túl biztonságos. Jonnyguru meg hardwaresecretsen se lett sokkal jobb, 11,4V eredménnyel. Prohardverről meg ne idézz tápegységajánlót, mert közünk nincs a tápegységek működéséhez, ha már egy tápegységteszt arról szól, hogy megcsodálják a kábeleket és a ventilátor elé tartanak egy karaokemikrofont. Nem véletlenül van minden értelmes nemzetközi fórumon a raider a feketelistán, de az aurumszéria se jutott sokáig. Csak itthon van olyan, hogy mindenki az fsp meg a chieftec tökét szopja. Elég megnézni azokat az ajánlásokat, amikről még teszt sincs, de az alapján kapják az erősen ajánlott vagy a kerülendő jelzőket, hogy épp ki az oem. PH esetében minden seasonic, fsp, superflower, sirtec és delta tápegység erősen ajánlott, a többi általában nem vagy egyáltalán nem. Függetlenül attól, hogy letesztelték-e.
A silver szintet ért el a computerbase.de tesztjében. Egyébként ez a módszer, amit linkeltél érvénytelen. Egy adott tesztkonfigurációban mérnek össze különböző tápegységeket ugyanazon a szinten, holott a tápegységenként külön százalékos teljesítménysávokra bontott terhelést kéne adni. Ugyanígy problémás a tesztelés többi része. Nem PC-vel kell tesztelni a tápegységeket.
Egyébként ha visszaolvasod, sosem állítottam, hogy szar. Azt mondtam, hogy az adott ársávban található konkurenciával nem tudja felvenni a versenyt.
Átfutottam a tesztet, de sehol nem láttam benne sem egy mérést, sem utalást a hatásfokára.
Mutass nekem ebben az ársávban (60Euro) másik hasonlót, mert szerintem nincs.
*OCP - Überstromschutz
•OVP - Überspannungsschutz
•UVP - Unterspannungsschutz
•OPP - Überlastungsschutz
•OTP - Überhitzungsschutz
•SCP - Kurzschlussschutz
Nagy szakértő lévén gondolom a rövidítések mondanak neked valamit még ha a németet nem érted, kedves 72%. Ezeket nevezzük egy tápegység esetén védelemnek.
Az áramszolgáltatást nálunk az EON végzi mellesleg, ha a táp feszültség szabályozására gondolsz, az nagyon jó.
Engem igazoltál mondataiddal :D, pontosan jellemeztelek, az egyik különbség köztünk, nekem nincs szükségem arra, hogy más is ajánljon egy terméket, mert nem a csorda határoz meg engem, hanem általában fordítva :D.
Vannak saját gondolataim, ötleteim, tudok olvasni és értelmezni amit látok. Neked ez nehézkes, nem is fárasztod magad vele.
"az lc power akkor is szar" jellegű "érveid" tartsd meg magadnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!