Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen tápot vegyek 20 ezer...

Milyen tápot vegyek 20 ezer alatt?

Figyelt kérdés

Kisült a jelenlegi tápom és pont költözés előtt vagyok. Minél olcsóbbra lenne szuksegem, de minőségi termékre.

Alaplap: [link]

Videokártya: [link]

2016. júl. 17. 18:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el a felvezetést. 50 mVtt körül az "excellent", 75 alatt pedig "very good".

Még a Dark Power Pro 550W táp is ugyanakkora mVtt értéket produkál, mint az LC-9550 táp, 500W terhelésen.

Ezt is meg tudod magyarázni?

2016. júl. 18. 00:26
 12/22 anonim ***** válasza:
Igencsak elkussolt ez a 72%-os hagymásbabfing :) Mondjuk így szokott a fajtája túllépni ha leiskolázzák, szépen elkullog oszt holnap folytatja másik kérdésnél, elnézést kérni, ááááá, az ismeretlen fogalom :D
2016. júl. 18. 00:29
 13/22 anonim ***** válasza:

Mint mondtam, az FSP sosem volt jó ebben, így egy partnerterméktől nem is vártunk többet, ezt a teszteredmények között is megjegyzik.

[link]

De például egy Corsair RMx vagy EVGA G2 10mV fölé nem megy, amik például lesöprik a konkurenciát a középkategóriában

.

2016. júl. 18. 01:30
 14/22 anonim ***** válasza:

Jajj most olvastam el, hogy írtál a raiderről. Persze, hogy az FSP nem tud normális saját tápegységeket kiadni. Egyébként ha végigolvastad volna a PH-s cikket és nem csak a clickbait "veszélyes tápegység alsókategóriás belsővel"-t értetted félre. Teljesen jól leírják, hogy olyan, mint az aurum, csak kihajítottak belőle minden értelmes dolgot, ami miatt tápegységnek lehetett volna nevezni.

[link]

11V feszültség 12V ágon, nem túl biztonságos. Jonnyguru meg hardwaresecretsen se lett sokkal jobb, 11,4V eredménnyel. Prohardverről meg ne idézz tápegységajánlót, mert közünk nincs a tápegységek működéséhez, ha már egy tápegységteszt arról szól, hogy megcsodálják a kábeleket és a ventilátor elé tartanak egy karaokemikrofont. Nem véletlenül van minden értelmes nemzetközi fórumon a raider a feketelistán, de az aurumszéria se jutott sokáig. Csak itthon van olyan, hogy mindenki az fsp meg a chieftec tökét szopja. Elég megnézni azokat az ajánlásokat, amikről még teszt sincs, de az alapján kapják az erősen ajánlott vagy a kerülendő jelzőket, hogy épp ki az oem. PH esetében minden seasonic, fsp, superflower, sirtec és delta tápegység erősen ajánlott, a többi általában nem vagy egyáltalán nem. Függetlenül attól, hogy letesztelték-e.

A silver szintet ért el a computerbase.de tesztjében. Egyébként ez a módszer, amit linkeltél érvénytelen. Egy adott tesztkonfigurációban mérnek össze különböző tápegységeket ugyanazon a szinten, holott a tápegységenként külön százalékos teljesítménysávokra bontott terhelést kéne adni. Ugyanígy problémás a tesztelés többi része. Nem PC-vel kell tesztelni a tápegységeket.

Egyébként ha visszaolvasod, sosem állítottam, hogy szar. Azt mondtam, hogy az adott ársávban található konkurenciával nem tudja felvenni a versenyt.

2016. júl. 18. 02:20
 15/22 anonim ***** válasza:
Kedves fogyaték 62%. NEM a hatásfokot kell nézni, ember.. hanem a védelmeket és a stabil áramszolgáltatást. Amiket az LC power NEM biztosít.
2016. júl. 18. 07:24
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem azért nem válaszoltam, mert nem tudok válaszolni, hanem azért, mert tudod van élete az embereknek, nem mindig itt lógnak, mint Te.
2016. júl. 18. 07:24
 17/22 anonim ***** válasza:
Amúgy nem értelek... senki sem ajánl LC-Power tápból EGYET sem. Akkor miért hiszed azt, hogy jó lehet? Ki nem szarja le a hatásfokot? Mindenki ,aki a gépekkel rendesen foglalkozik, tudja hogy a hatásfok kb. semmit sem ér. Lehet kodegány is, attól hogy leadja a ráírt mennyiséget (Mondjuk 400 -ból 350 -et) attól még nem lesz biztonságos.
2016. júl. 18. 07:43
 18/22 anonim ***** válasza:

[link]

Átfutottam a tesztet, de sehol nem láttam benne sem egy mérést, sem utalást a hatásfokára.

Mutass nekem ebben az ársávban (60Euro) másik hasonlót, mert szerintem nincs.

2016. júl. 18. 09:08
 19/22 anonim ***** válasza:

*OCP - Überstromschutz

•OVP - Überspannungsschutz

•UVP - Unterspannungsschutz

•OPP - Überlastungsschutz

•OTP - Überhitzungsschutz

•SCP - Kurzschlussschutz

Nagy szakértő lévén gondolom a rövidítések mondanak neked valamit még ha a németet nem érted, kedves 72%. Ezeket nevezzük egy tápegység esetén védelemnek.

Az áramszolgáltatást nálunk az EON végzi mellesleg, ha a táp feszültség szabályozására gondolsz, az nagyon jó.

Engem igazoltál mondataiddal :D, pontosan jellemeztelek, az egyik különbség köztünk, nekem nincs szükségem arra, hogy más is ajánljon egy terméket, mert nem a csorda határoz meg engem, hanem általában fordítva :D.

Vannak saját gondolataim, ötleteim, tudok olvasni és értelmezni amit látok. Neked ez nehézkes, nem is fárasztod magad vele.

"az lc power akkor is szar" jellegű "érveid" tartsd meg magadnak :D

2016. júl. 18. 09:31
 20/22 anonim ***** válasza:

[link]

Erre a tesztre gondoltam.

2016. júl. 18. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!