Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha egy tablet gépet USB...

Ha egy tablet gépet USB kábellel csatlakoztatok egy asztali gépre, akkor az asztali gép ezt miként érzékeli?

Figyelt kérdés
Külső hardvernek, tárhelynek? Fájl másolási lehetőségnek kell lenni?
2016. júl. 17. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Ugyan az mintha egy telefont kötnél rá....
2016. júl. 17. 13:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocs, de telefont sem kötöttem rá még sose. Tehát?
2016. júl. 17. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

A Card jelen esetemben az SD kártya.

A Phone meg a telefon tárhelye.

Ennyi.

Nem lesz belőle külső tárhely meg ilyesmi, ha csak nem azon akarod tartani az összes fotódat, akkor lehet annak is használni.

2016. júl. 17. 14:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Tehát úgy tűnik, hogy egy külön mappaként kellene hogy szerepeljen a többi között. Akkor nálam valami gubanc lehet, mert a PC-m mintha észre sem venné, hogy rácsatlakozok valamivel. Ettől tartottam...
2016. júl. 17. 14:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálam is eljátszotta sokszor telóval, kihúz bedug, eljátszom párszor és kész is, megy.

De előfordul, hogy a tableton kell állítani egy kicsit.

2016. júl. 17. 19:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos totál kezdő vagyok a tabletom kezelésében (most vettem, de semmilyen leírásom nincs róla) úgyhogy alighanem szervíz lesz. Kösz a válaszokat.
2016. júl. 17. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!