Ha egy tablet gépet USB kábellel csatlakoztatok egy asztali gépre, akkor az asztali gép ezt miként érzékeli?
Figyelt kérdés
Külső hardvernek, tárhelynek? Fájl másolási lehetőségnek kell lenni?2016. júl. 17. 12:44
1/6 anonim válasza:
Ugyan az mintha egy telefont kötnél rá....
2/6 A kérdező kommentje:
Bocs, de telefont sem kötöttem rá még sose. Tehát?
2016. júl. 17. 13:35
3/6 anonim válasza:
A Card jelen esetemben az SD kártya.
A Phone meg a telefon tárhelye.
Ennyi.
Nem lesz belőle külső tárhely meg ilyesmi, ha csak nem azon akarod tartani az összes fotódat, akkor lehet annak is használni.
4/6 A kérdező kommentje:
Tehát úgy tűnik, hogy egy külön mappaként kellene hogy szerepeljen a többi között. Akkor nálam valami gubanc lehet, mert a PC-m mintha észre sem venné, hogy rácsatlakozok valamivel. Ettől tartottam...
2016. júl. 17. 14:52
5/6 anonim válasza:
Nálam is eljátszotta sokszor telóval, kihúz bedug, eljátszom párszor és kész is, megy.
De előfordul, hogy a tableton kell állítani egy kicsit.
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos totál kezdő vagyok a tabletom kezelésében (most vettem, de semmilyen leírásom nincs róla) úgyhogy alighanem szervíz lesz. Kösz a válaszokat.
2016. júl. 17. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!