Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asztali PC-t ki lehet váltani...

Bitangjó kérdése:

Asztali PC-t ki lehet váltani egy Tablettel?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy Zotac mini PC-t hasznlok, de csak netezére, filmnézésre, használom. Arra gondoltam, h ezeket egy tableten is megtudnám oldani. USB-s külső vinyót felismerik a tabletek? Egyenlőre egy MyAudio 808DCC-t néztem ki. Mindenfél tanácsot, segítséget, észrevételt szivesen fogadok :) Köszi előre is.

2014. jan. 23. 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Netezésre teljesen jó. Filmnézés nyilván attól függ, hogy milyen felbontású filmet akarsz nézni.

USB vinyóhoz nem hiszem hogy elég áramot képes biztosítani.

itt aktív hub-ot ajánlanak.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4..

2014. jan. 23. 19:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazából a filmezést meg tudom oldani tab nélkül, mert a TV-men van USB, így a külső vinyót csak rátolom a tv-re és már mehet is a film :) Viszont ennek az USB hub-nak utánajárok. Vagy egy másik alternatíva: láttam vaterán 512GB-os pendrive-ot. Ez gondolom nem vesz fel akkora áramot.
2014. jan. 23. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Küldenél LINK et arról a pendrive ról mert szinte biztos vagyok benne hogy átverés. Egy igazi 512GB os pendrie nak az ára

www.argep.hu/trend/KING/Kingston-512GB-Pendrive.html

Gondolom amit a vaterán néztél az kb.20.000Ft alatt van és az pedig átverés :)

2014. jan. 24. 05:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehet kiváltani vele.

Egyszerűen teljesen más a két típus, és nem is alkalmasak ugyanarra a feladatra pl.: egy beadandót megírni tableten kész rémálom volna, vagy esetleg előadást készíteni, filmet vágni stb stb szóval ilyenekre egy tablet szuper-hiper létére sem alkalmas.

Viszont filmre, vagy olvasgatásra, még netezésre is használható, bár azért netre is csak korlátozottan, mivel előbb utóbb megunja az ember a miniatürizálást.

Viszont egyben, azaz párhuzamosan tökéletesek, így imádom őket, ez a legoptimálisabb.

"USB-s külső vinyót felismerik a tabletek?"

Az egyiket nem ismeri fel, mivel dupla usb kábeles (tehát áram is kell neki bőven, régi típus), így ő kilőve, de egy másikat (1 kábeles új típus) simán felismeri. Külső áramforrással korlátlanul felismeri a vinyókat, azaz olyan tárolót nézzél, amelyiket külső áramforrásról kell használni, azaz nem az usb-ből nyeri az energiát, vagy aktív usb hub-ot veszel, ami kb olyan 4-5 ezer huf környékén van- attól függően, hogy milyet akarsz (nekem van mindkettő, de a hub az kényelmesebb- kisebb- jobb- szebb- szállítható).

Pendrive-okat felismeri, szinkronizálni is lehet sok kütyüvel.

2014. jan. 24. 08:31
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Beadandót nem akarok írni, filmeket nem vágok így marad az apróbb feladatok amire tökéletesen megfelel szerintem a Tab is, de azért még rágódok rajta egy kicsit.

3-as: Én is láttam azt a pendrive-ot. Te is egyszerűen megnézheted vater csak ennyit kell beírni a keresőbe: 512gb pendrive és már meg is találja. De mind1 is, mert valószínűleg USB-s vinyó lesz.

2014. jan. 24. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért alakul lassan a kiválthatóság. Ott az MS Surface pro ami komoly hardverrel bír, teljes értékű Windows van rajta. Van billentyűzet is hozzá, szal kb notinak is elmegy egy usbs dvd íróval. Természetesen nem egy gémer pct vált ki. De igazából mégis csak tab. Egy nagy hátránya van csupán éspedig az ár. Annyiért nagyon jó gépet tudsz összerakni, s ha rákapsz a játékra akkor eszedbe se jut a tab. :)

De am nem, igazából még ez sem váltja ki teljesen. Jó ha van egy pc d esetleg egy notid a tab mellé. Főleg ha ez utóbbin behal a droid vagy ami épp van rajta.

2014. jan. 26. 15:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, közbe én is úgy döntöttem, hogy tabletet max a pc mellé veszek majd, mert így kényelmesebb sok mindent megcsinálni. A játék már am se nagyon izgat, kinőttem belőle :)
2014. jan. 26. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az túlzás, hogy ki lehet váltani, a tablet sokmindenre jó, de az asztali PC azért mégiscsak mindent visz (oké, nem hordható, de talán a ez az egyedüli hátránya a tablettel szemben).

A MyAudio-t viszont nem javaslom, sajnos ott igaz a mondás, miszerint olcsó húsnak híg a leve. Inkább fizess rá vagy gyűjts tovább pénzt, de egy Acer, egy Samsung vagy egy Apple termék jobban megéri.

2014. febr. 18. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!