Ebben a konfigban mit kellene legelőször újítani?
Nemrég szereztem be egy vadi új számítógépet, és el szeretném tervezni, hogy a jövőben miket, és milyen sorrendben veszem meg azokat a gépbe. Egyelőre nem tudni, hogy mikor lesz újításra lehetőség, de az mindegy is.
A gépem konfigja:
VGA: GT 730 2gb ddr3
Proci: Intel Pentium g4400 3,3 ghz-n, és 2 magos
4gb DDR4-es 2133mhz-n futó ram
Alaplap: MSI H110M PRO-D
450W táp
500 giga hdd
Legelőször én új ramokat akarok bele venni, hyperx furykat 2133 mhz-sat ugyanúgy, aztán vga és végül proci.
Ez mind egy ATX házban van, amit szintén le szeretnék majd cserélni. Nektek mi a véleményetek, miket kéne bele majd vennem, és milyen sorrendben?
4GB erre a szintre elég. A pentium proci is, meg az alaplap is. Meg minden.
Két dolog a kritikus:
TÁPEGYSÉG
VIDEOKÁRTYA
Minimum XFX TS 430W + R7 360 kombóra van szükség. A videokártyát meg már most eladhatod, a processzorba integrált videovezérlő erősebb nála.
Ezt nem tudtam, nekem 430 van, de tökéletes :)
i3 4170+gtx 960-at hajt..:)
A raider konkrétan pont veszélyes, ahhoz semmit ne hasonlítgassunk. A hatásfoknak meg semmi köze nincs a minőséghez.
Még tavaly írták meg, hogy a 450/550/650 modellek már kifejezetten magas minőséget fognak képviselni, tehát nem csak a hatásfok meg a garancia ideje lett nagyobb. [link]
GTX 950 OK, de a táp nem. Legalább ezek közül válogass:
XFX TS 430/450, Pro 450
Be Quiet System Power S7 350/400, Pure Power 9 350
Antec VPF450
Super Flower Amazon 450
Enermax Triathlor Eco 350
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!