Ebben a konfigban mit kellene legelőször újítani?
Nemrég szereztem be egy vadi új számítógépet, és el szeretném tervezni, hogy a jövőben miket, és milyen sorrendben veszem meg azokat a gépbe. Egyelőre nem tudni, hogy mikor lesz újításra lehetőség, de az mindegy is.
A gépem konfigja:
VGA: GT 730 2gb ddr3
Proci: Intel Pentium g4400 3,3 ghz-n, és 2 magos
4gb DDR4-es 2133mhz-n futó ram
Alaplap: MSI H110M PRO-D
450W táp
500 giga hdd
Legelőször én új ramokat akarok bele venni, hyperx furykat 2133 mhz-sat ugyanúgy, aztán vga és végül proci.
Ez mind egy ATX házban van, amit szintén le szeretnék majd cserélni. Nektek mi a véleményetek, miket kéne bele majd vennem, és milyen sorrendben?
Először is, köszi a válaszod!
Másodszor én kingston hyperx fury ramokat akarok, az menni fog ehhez a sima kingston ramhoz? Nem lesz gond, ha emellé berakom azt?
A ram és a hdd ne legyen mérvadó, először egy tápot kellene cserélned mondjuk olcsóbb de jó vételűből amivel nem lősz mellé FSP HEXA+ 400W, Corsair CX 430W, utána én a cpu-t cserélném mivel a gt 730 még elszaladgál ezzel azzal, majd pedig a gput, keret függő, mivel skylakeban kell gondolkodni így vészesebb az ár, olcsóbban kijössz egy i3 6100-al, bár nem tudom megéri-e, az i5 6500 viszont a duplája árban...
gpu téren egyenlőre még ne variálj szerintem várd meg az RX szériát...A végén a ramot kiegészítheted 8-12-re ízlés szerint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!