RX 480 mikor érkezik "normális" hűtéssel?
Még csak a referencia kapható, nagyon nem találtam leírást mire várhatóak ténylegesen, ha valaki tud valamit megköszönném. :)
December környékén szándékozom VGA-t venni, és ha addig kijönne inkább egy 480 mint 380x
Decemberre már bevan jelentve a gtx 1050 is, addigra már az összes gyártó akár többféle rx 480-ast is kiad már, ahogy rx 470 és 60-asból is, az árak is addigra stabilizálódnak.
NAGYON-NAGYON szerencsésnek mondhatod magad, hogy Decemberben akarsz VGA-t venni, mert aki mostanában akar, az szinte csak veszíthet.
Igen. A December tökéletes idő kártya vásárlásra.
RX 480 helyett én a 1060-ast javaslom, de ha mindenképp AMD az is tökéletes lesz.
Most aki kártyát vesz, az vagy drágán vesz jót, vagy olcsón x.rt Magyarul bukik egyet mint az mszp. =)
köszi a válaszokat :)
Várnék vele, mert most nincs időm szezonban munka mellett játszani, de decembertől holt időszak, így beruháznék :)
1,5 éve decemberben vettem a 970-esem rá 8 hónapra eladtam.
Azon nem buktam mert akciósan vettem PCX-nél 93ért mikor eladtam az ára 110 körül mozgott így pénzemnél maradtam.
Remélem ez is ár tartó lesz :)
Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!