Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenne egy kérdésem! Sokáig...

Lenne egy kérdésem! Sokáig xp-m volt és a nyomtatót tudtam vele használni. Win7-nél már nem lehet?

Figyelt kérdés
Azt mondták, ha win7- re átállok, akkor nem fogom már tudni használni. Mégis miután az lett az op. Rendszerem ment vele. Patront kellett cserélnem és most nem megy. Ez azt jelenti, hogy többet nem tudom már használni? (HP-Deskjet 5440)

#Deskjet5440
2016. júl. 15. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:

A driver-t fel kell rakni hozzá és kész.

[link]

[link]

2016. júl. 15. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha eddig ment vele akkor most is kéne, ott más baj van.
2016. júl. 15. 21:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Szeretném megköszönni a segítségeket! Nagyon hasznosak voltak!
2016. júl. 19. 16:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Úgy látszik megint gondom van! Most meg valamelyik nap begyűrte és se ki se be, nem mozdult a papír. Utána valahogy kiszedtem, de azóta nem nyomtat. Néha azt írja ki hiba üzenetként, hogy nincs benne papír, pedig van.Próbáltam a patronokat igazgatni, de semmi.
2016. aug. 8. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
lehet lezúztad a görgősort, ami behúzná a papírt, lehet cask kiugrott valami a helyéről amit vissza kell pattintani, ezt így nehéz megmondani bárni konkrétum nélkül.
2016. aug. 8. 19:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2016. aug. 8. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!