Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nyomtatót hogy kell használni?

Nyomtatót hogy kell használni?

Figyelt kérdés
Lehet ciki kérdés, de ma kaptam életem első nyomtatóját, egy Canon ip1800-as nyomtatót. Mivel még sosem használtam nyomtatót, így lenne pár kérdésem :) Ebbe ugye patron kell ... ahogy nézegettem, kell bele venni egy fekete-fehér, illetve egy színes patront is ugye ? Illetve egy ilyen patron meddig elég ? Érdekelne pár vélemény erről a tipusú nyomtatórol is.
2015. okt. 17. 12:32
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Ha új a gép ahhoz kapsz demo patronokat. A CL41 a színes és PG40 a fekete patronja. 400 oldalt ígérnek, 5% -os lefedettségnél. Ez persze kevesebb szokott lenni jóval.

Kell USB A-B kábel is, mert nem szoktak nyomtató kábelt mellékelni sajnos a gyártók. Berakod a patront, papírt raksz bele áram alá helyezed. Feltelepíted a driverét a gépre. Fontos hogy az USB kábelt csak akkor csatlakoztasd a géphez, mikor a telepítőprogram erre kér. Utána már nyomtathatsz is.

2015. okt. 17. 13:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Használt gépről van szó, van hozzá egy hálózati kábel, és egy USB kábel.
2015. okt. 17. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor remek!

Most letöltöd a drivereit a nyomtatónak az internetről és feltelepíted. Telepítés után ha kész, akkor csatalkoztatod a nyomtatót, és a gépet egymáshoz. Ha nyomtatni akarsz bármit is a Ctrl+P gombbal lehet megtenni. Ott a gép fel fogja neked dobni, hogy hogyan fog kinézni ha kinyomtatod, hány példányban, és egyebek...

Pl ha most itt megnyomod a Ctrl+P-t, akkor fel fog jönni az amiről beszélek.

2015. okt. 17. 15:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a segítséget :)
2015. okt. 17. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!