Gamer PC 250. 000 Ft-ért?
Most szeretnék beruházni egy teljesen új gépre ami gond nélkül vinné a mostani játékokat (Gta 5, Doom, stb.) Néztem egy előre összerakott gépet ami nem is rossz:
AZ lenne a kérdésem, hogy megérné-e ezt az előre összerakott gépet megvenni, vagy lehetne ebből a pénzből jobbat is kihozni? A válaszokat előre is köszönöm.
Asrock B150A-X1 alaplap 12+24 hó gar.
Corsair 500W CX500 CP-9020047-EU tápegység 12+24 hó gar.
Intel Core i5-6500 processzor 12+24 hó gar.
Kingston 2x4GB DDR4 2133MHz HyperX Fury Black HX421C14FBK2/8 memória 12+24 hó gar.
MSI GTX 970 GAMING 4G videokártya 12+24 hó gar.
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 12+12 hó gar.
Zalman Z3 Plus fekete számítógép ház 12 hó gar.
Összesen: 248 712 Ft PCX.hu-ról házhoz szállítással, garanciákkal.
Ha nagyon kell DVD író, 3 ezerért a legolcsóbbat belerakod.
Persze kinek mi :)
Ha választani kéne én az utolsó által ajánlottat venném.
Egyedül az a 970 nem tetszik benne, mert már nem nagyon ér annyit. Ha nvidia, akkor megvárnám a 1060-ast.
Persze, nem mindenki tud várni, én sem tudtam.
Nekem i7 6700 van egy 960-as kari mellett, bár nekem nem fő szempont a játék.
most úgy vagyok vele, hogy megvárom a 1060-ast meglátom a teljesítményét. Aztán eldöntöm mi éri meg nekem.
Én már csak azért is javasolnék 960ast mert nem drága, és így jut egy i7-esre, ami még ha nem is játékra lett kitalálva de akkor is erősebb, ha netalántán gameplayeket vennél fel, videót szerkesztenél, stremelnél stb.
Ilyenkor hasznos jószág az i7.
Mikor kijön a 1060-as kártya, akkor eladod a 960ast, addig meg spórolsz, és megvásárolod. Vagy esetleg az Rx480-ast aminek fog lejjebb is menni az ára.
Nem írtad, hogy FHD-n játszanál e vagy magasabb felbontásban, de a 960 egy i7 mellett FHD-ra elég lesz addig míg nem cseréled. Far Cry Primal nálam 960asal High beállítások mellett 1080p-ben 40-50 fps. Ami szerintem megfelelő egy játékmenethez. Rise of Tomb rider Mediumon 40-50 fps, bár az a játék nagyon optimalizálatlan.
Gta5 High-on átlag 50-60 fps, Doom úgyszintén.
Egyszóval nyugodtan megveheted az i7est és mellé egy 960ast, ha esetleg videóvágás stb is lesz, és tudod cserélni a későbbiekben a kártyát.
Ha csak és kizárólag a játék a cél, akkor i5 + 970 vagy RX480.
Lord Hidan. Igen, a Corsair remek márka, de ott sem mindegy, milyen a táp. Egy gamer gépbe minimum egy 80+ Silver táp kell, ami a megfelelő védelmekkel rendelkezik.
Így nagyon nem mindegy, hogy csak a márka van feltüntetve, de maga a típus nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!