Milyen ramot ajánlotok egy GAMER géphez?
Figyelt kérdés
16 vagy 32 GB lehetőleg dual vagy quad chenneles legyen. Előre is köszii.2016. júl. 13. 22:32
2/33 anonim válasza:
Gamer de 16 GB RAM, nem is tudom elképzelni mi a VGA+CPU páros és ezt mi látja majd el kakaóval...
Bármelyik gyártó DDR2-es, igen DDR2-es szuperhipergigaxmegacsúcszuper 8x2GB RAM-ját, persze legyen bene a nevében a "GAMER" szó, az plusz 5 FPS modulonként. ;) :D
3/33 anonim válasza:
2*8 GB dual channeles ddr3, ddr4 (alaplapodtól függ) bőven elég.
32 GB totál felesleges. A ram típusa meg mindegy, ha van dedikált vga-d. Megveheted a sima Kingston-t is.
4/33 anonim válasza:
Jajj nekem nemtudjátok hogy a 64giga a minimum?
Am 2x8 elég szerintem
5/33 Lord Hidan válasza:
Mutass mán egy játékot ami 32, 24 vagy 16gb ramot használ. Ja nem tudsz
6/33 anonim válasza:
Talán én vagyok az egyetlen,a ki nem zár be minden létező ablakot, meg alkalmazást, mielőtt elindít egy játékot? 8GB RAM-ot ki tud használni egy játék, emellett meg az egyéb futó alkalmazások is belenyomhatnak pár gigát... sosem értettem mi ez a nagy megvetés a 16GB felé... Nem játszottam még igazán épigényes játékkal, mégis sikerült már 6-7GB RAM használatot elérnem, egy vaskos játék mellett simán átléphető a 8GB-os határ.
7/33 meszike91 válasza:
A 16 az még oké, de a 32 már tényleg péniszméregetés.
8/33 anonim válasza:
Ha közben, a háttérben egy 200 RAW képből álló asztrofotót stackel, akkor a 32 is kevés lehet. :D
9/33 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszóló. Erről a gépről lenne szó: [link]
2016. júl. 14. 08:06
10/33 MGéza válasza:
Figyelj kedves kérdező, hót mindegy, hogy neked mit mondtak, vagy te mit gondolsz. Egyrészt: desktop lap csak dual channelt kezel. Másrészt: gaming teljesítmény nem elsősorban a ram minőségétől függ, egyéb alkalmazások szeretik főleg a minél gyorsabb ramot. Harmadrészt: per pillanat olyan játék is ritka, ami a 16gb ramot kihasználja, a következő 5 évre meg nem vásárolunk be előre, mert nem tudjuk, hová fejlődik a technika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!