Milyen ramot ajánlotok egy GAMER géphez?
Azért kíváncsi lennék hogy nekik milyen gép van összedobva. Mekkora tapasztalattal rendelkeznek. Mennyire stabil a rendszerük. Stb.
A felső kategóriás kártyákat ezerrel ajánlgatják, de a tápon spórolnak. Pedig ha teljesítmény kell, azt táplálni is kell. A VGA (Nvidia) biztos viccből adja meg a minimum 500W-os tápot. Nagyon hülyék lehetnek ott. Vagy minket néznek annak hogy majd otthon barkácsolunk egyet és biztos ami biztos.
#14 "...be ne magyarázzák már nekem, hogy egy SSD+HDD meg egy 8GB-os memória modul MELLETT megeszi a gép a többit"
AZ, hogy alaplap van a gépben, triviális. Az hogy SSD+HDD, és egy darab 8 gigás memóriamodul, nem triviális. Szóval igen, az alaplap is fogyaszt, de gondoltam ezt kihagyhatom a felsorolásból, mert csak nem köt bele senki.. tévedtem.
Amúgy meg most döntsük el, azt akarjuk, hogy elbírja a táp az összerakott gépet, vagy azt akarjuk, hogy minden elhetséges bővítés esetén is elbírja? Mert akkor pakoljunk minden gépbe 1000W-os tápot, mert kitudja mikor fog bele rakni 4 videokártyát, 12 hűtőventillátort, 6 HDD-t, meg vízhűtéses rendszert, meg anyámkínját. Ha bővíti valaki a gépét,a zt nem 2 héttel a megvétel utn fogja, hanem évek múlva. Akkor meg már a bővítésbe egy tápcsere is belefér.
Azért írnak minimum 500w-os tápot mert ha silány tápod van akkor is beinduljon ne nekik legyen problémájuk ebből is.
Az amd 650 vagy 700W-os tápot ajánl nekem pontosan nem tudom mégis soknak érzek egy XFX ts 550w-ot. Ha nem szereztem volna be 16ezerért akkor az egyel kisebbet veszem
Látom tényleg értesz hozzá. Az alaplap 65-60 wattot fogyaszt. Megsúgom neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!