Passzív hűtéses videokártyánál ha nagyon meleg már alapjáraton is (60-70 fok) az mire utal?
Figyelt kérdés
Pasztázás segíthet a dolgon? Szerintem még nem volt újrapasztázva, használtan vettem. Kondikkal semmi gond, nem poros.
Esetleg a házban keringő levegő lehet még kevés?
2016. júl. 13. 17:57
1/8 anonim válasza:
Szedd le a gépház oldalát, ha nem segít akkor pasztázd újra.
3/8 anonim válasza:
Gyárilag passzív vagy utólag rárakott? Mert láttam már 250W-os kártyákra ekecselt AC hűtőt ami kb. 100W-ra elég.
Milyen kártya, milyen hűtő ez? Lehet csak szellő kéne neki.
4/8 anonim válasza:
rákell tenni egy rendszerventit kábelkötegelővel és kész
5/8 A kérdező kommentje:
8600GT a kártya, régebbi fajta gépház.
2016. júl. 13. 18:48
6/8 anonim válasza:
nekem a passzív msi hűtéses 8600gt-m 70 fokig megy fel játék közven agyonhúzva(705mhz;860mhz)
7/8 pinkpancser válasza:
Ház oldalát leveszed és ha melegnek mutatja a GPU-t akkor megfogod a hűtőt. Ha meleg, akkor a házból nem tudja kivinni a hőt, ha hűvösebb mint kéne, akkor pasztázz.
8/8 A kérdező kommentje:
DVI-Vga átalakítót használok, lehet ez ok a halvány vízszintes lefelé haladó csíkozásra ami inkább sötét / fekete háttéren látszik?
2016. júl. 13. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!