Megér használtan egy FSP Aurum CM AU-650M 20 ezret?
Helo!
A kérdés adott. Az az igazság, nekem gyanúsan olcsó, főleg hogy újonnan 40 ezer+ az ára. Hardver aprós amúgy.
Garanciát kérdezd meg hátha ha van még rá. Ha mutat róla egy papírt akkor belemehetsz az üzletbe. De gari nélkül 0 értékeléses embertől nem vennék használtan tápot. Ha lenne legalább 5-6 értékelése azt mondom oké. Nekem sincs sok értékelésem de attól még árulhatnék jót de alapból részletesebb leírást se adott meg. Meddig használta, mivel használta, tuningolt e alatta stb.
XFX pro 650ek egész baráti áron vannak néha garival vagy megbízható eladóktól. Azokra nézz rá
Nekem 500w is elég, mert gtx 970-hez meg egy tuningolt i5 4690k-hoz kell, csak az aurum az mégis csak aurum vazze :D
Majd nézegetek még, csak garancia nélkülit semmiképp nem akarok venni, mert lehet bekapcsolom megy pár secet és elszáll, mert valami hülye jól meghúzott valamit a gépben aztán a fél tápot leégette.
Ha aurumut akarsz itt egy 500as 4év garival még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!