Cooler master g650m vagy a corsair cx650m a jobb?
Ezt most nem kellett volna privátban.
A lényeg az, hogy linkeld az oldalt amik nálatok Szlovákiában megbízhatóak és tőlük szeretnél rendelni és nézünk onnan egyet.
Nem tudom, hogy ott mik az árak és melyik boltba mi található, az összeset meg nem vagyok hajlandó végig nézni, nincs annyi türelmem, szóval linkeld ahonnan gondoltál rendelni.
Ha jók a jelenlegi ismereteim valutát illetően akkor kb 80 euród van tápra.
Erről az oldalról ezt javaslom:
Moduláris és most akciós, GYORSAN!
Nem kell a fölösleges kábeleket össze vissza kötegelni, ami nem kell azt nem dugod be -> kevesebb kábel/légáramlatot zavaró tényező a házba.
És odaveri a g650m-et és cx650m-et.
Egy olyan kábelt rádugsz a PCI-E részre amin van molex és amit a VGA-hoz kaptál molex csatit azt rádugod és mehet bele
Vagy ha nem akarsz átalakítózni akkor tuti biztos ha elmész bármelyik számtech. boltba és kérsz egy 6+2 pines VGA tápcsatlakozó kábelt, aminek a másik fele is szintén 6+2 pines akkor az is jó lesz, csak a hosszára kell figyelni, azt pedig ház tápelhelyezése és az alaplapi PCI-E sín távolság határozza meg.
a 8pines molexos csatlakozós alatt ezt értetted ugye?
Ha erre gondoltál szerintem egy darabig maradok ennél a megoldásnál, mert ha ma megrendelem a tápot kifogy a produkciós kassza :D,de azt az egy kábelt igyekszem majd pótolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!