Ezek a Kodak és Verbatim DVD lemezek jók filmtárolásra? Milyen árért érdemes meg venni őket?
Elég belőlük ha vesszek 1000-4000Ft között, vagy vegyek 15000-17000Ft ért DVD lemezeket? Filmeket szeretnék rajta tárolni sokáig. Mert olvastam róla 50-200 évig is tudják tárolni a filmeket, a Kodak és Verbatim lemezek. Maxell DVD lemez meg ki bír 5-15 évet, az nekem nem jó. Írogatom ki a filmeket sok órán keresztül és csak ki bír 5-15 évet, az engem idegesít mert lenne más dolgom is az helyet hogy várjam mikkor rakhatom be a következő lemezt.
Olvastam itt gyakorin, sokkal jobb DVD és BLU-RAY lemezen tárolni a filmeket mint külső merevlemezen.
Ti szerintetek melyik biztonságosabb lemezen, vagy külső merevlemezen, vagy belső merevlemezen, vagy pendrive-on tárolni a filmeket?
Sok filmem van, majdnem 2TB filmek.
A Kodak Gold Pro, ami aranyfüstös, az valóban bírja sokáig. Verbatim-ból az AZO ami jó. Ha két lemezre is kiírod, az adott filmet, az már jó esély...
De a HDD-n tárolás miért nem jó? Pl abból is kettő...? Talán még olcsóbb is, és kettő esetén jobbak az esélyeid. Csak az egyiken néznéd a filmeket, a másikon tárolnád.
viperM
SD kártyának mennyi az élettartama?
# 2/2 Inkább maradok akkor a HDD-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!