GTX 1070 vagy GTX 970, sli 2-way?
Figyelt kérdés
És yhogy Sli-ben hangosabb e a két VGA mint egy?2016. júl. 12. 18:22
31/39 anonim válasza:
Jobbat? xD
Attól, hogy magasabb Wattot ad le, még nem jobb, csak fölösleges kiadás.
Ez pont olyan, mintha vennél egy Z170-es lapot, aztán beleraksz egy i3 6300-as procit. Mi a frásznak veszel Z170-es lapot, ha nem használod ki? UGyanez igaz a tápra. Mindek vesz 30-40 ezerrel drágább tápot, ha semmit nem nyer vele?
Ha SLI-vel akarsz számolni, számolj a táp felárával is egy normális 430-ashoz képest. 30-40 ezer Ft. És ez még csak a táp plusz költsége.
Mint mondtam, nem éri meg SLI-be rakni két 970-est. A kérdezőnek sem érte volna meg, csak neki már késő.
32/39 anonim válasza:
#30 Akkor vegyél 1 millióért gépet, és akkor oda fejlesztesz, ahova akarsz. A gépvásárlás lényege, hogy egy adott keretből a lehető legjobbat hozzuk ki. Fölöslegesen nagy tápot venni csak szűkít a kereteden. Az meg, hogy eleve SLI-re építesz gépet nem változtat azon, hogy nem éri meg. Azért veszel jóval drágább tápot, azért veszel jobb házat, azért veszel drágább alaplapot. Ezek mind az SLI költségéhez sorolhatók, akkoris, ha 3 évvel előre vásároltad meg.
33/39 anonim válasza:
Ja és nem "bambázuk+hülyézünk" le valakit aki kérdez! Az nem segítség. Azért kérdez mert valami nem tiszta számára és csak az a hülye kérdés amit nem tesznek fel. Te nem kérdezel, nem is olvasod el rendesen amiről szó van, mégsem hülyéz le senki.
34/39 anonim válasza:
Egy 80+Gold tápról beszélünk ember! Nem elég jó neked? Na jó, itt fejezem be veled. Ennek nincs értelme.
35/39 anonim válasza:
Tőlem tartsál bunkó tuskónak, attól még bambázni meg hülyézni fogok, ha úgy érzem. Nekem nincs igazán mit kérdeznem itt, és mellesleg mit is nem olvasok el? A 2 héttel ezelőtti kommentet leszámítva.
36/39 anonim válasza:
Megismétlem: Vegyél 1 millióért gépet, és tuti jó lesz. Vagy vegyél 200-ért olyat, ami pont ugyanazt tudja. A 80+ Gold szép, meg jó, de FÖLÖSLEGES.
37/39 A kérdező kommentje:
Oké. Köszönöm a Válaszokat még a le hülyézést is, lehet egy kicsit igazad is van de ezen már túl léptem és ti is tegyétek azt. A másik h azért van ekkora táp a gépben mert 970 Sli-t szerettem volna mert amikor vettem a gépet a +50 ezret 980 ra nem engedhetem meg magamnak. De most h meg jelentek az új 10-es szériák így már elgondolkodtatott h inkább adjam el a 970-et és vegyek egy 1070 vagy csak simán tegyek be mellé még egy 970-et. A vásárlással pedig azért nem vártam mert a régi gépem el hasalt de csúnyán és ha már úgy is akartam venni egyet akkor mire várjak. Gyenge gépet meg nem veszek mert a nyakamon marad ha igazán fejleszteni akarnék :( kb ennyi
2016. júl. 25. 19:16
38/39 A kérdező kommentje:
Már nem annyira lényeges de egy NZXT s340 házam van ami jól szellőzik. Amit úgynéz ki h cserélem egy Phanteks Eclipse p400 ra mert ez az NZXT kicsit rezeg azaz hangos de még körbe nézek hátha lehet valahogy csökkenteni a bugást.
2016. júl. 25. 19:21
39/39 anonim válasza:
Lehet hogy valamelyik ventilátor okozza. Nekem a GT Level 10-ben a front volt ilyen. A végére nagyon zavaró volt. Egyenként lehúztam és úgy jöttem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!