Ezeket honnan veszitek? Elmondanám hogy SLI-ben a GTX 960-as jobb mint a 1070-es vagy a Titan X. És olcsóbban, legalább is az itteni, nem magyarországi árakon. A 1080-as lényegesen jobb, de lényegesen drágább is mint a két 960-as. Ha kell tudom bizonyítani is.
2016. júl. 25. 05:38
13/39 anonim válasza:
Ja, és maradjunk a kérdező 970-esénél, az meg nagyon ráver a 1070-re.
2016. júl. 25. 05:43
14/39 anonim válasza:
#12 Gondolom ebbe beleszámoltad a tápcserét, esetleges alaplapcserét, és a plusz hűtést, amit be kell szerelni. Továbbra is áll a mantra: Amíg 1 GPU-val elérhető teljesítményről van szó, addig az SLI felejtős. SLI-t akkor használjon az ember, ha már a csúcskártya sem elég.
2016. júl. 25. 15:35
15/39 anonim válasza:
#12 És persze annyire nem voltál képes, hogy egy magyar fórumon a magyarországi árakat vedd alapul, inkább eljátszottad az "ahol én élek, ott minden olcsóbb" kártyát.
2016. júl. 25. 15:37
16/39 anonim válasza:
Tévedsz! Drágább! Nem kéne egyből rosszindulatúnak lenni. Főlen nem beleképzeli olyat amit nem írtam. Nem azért írtam hogy a zsenge lelkivilágodba tapossak. Hiába keresem ki az aktuális árakat, azt akkor sem tudom hogy drágának minősül vagy sem a keresetekhez.
2016. júl. 25. 15:58
17/39 anonim válasza:
És hogy jön ide a kereset? Az meg, hogy drágább, vagy olcsóbb, nem kifogás. A magyar árakat tessék alapul venni, ha már itt meg akarsz mindenkit cáfolni.
2016. júl. 25. 15:59
18/39 anonim válasza:
És persze nem voltál képes elolvasni hogy tápja van a kérdezőnek! És milyen plusz hűtés kell még? Meg hogy amúgy mindene megvan hozzá?
2016. júl. 25. 16:02
19/39 anonim válasza:
Ahogy elnézem a 1070 kétszer annyi mint a 970, Magyarországon. Ha fél áron el tudja adni a kártyát, akkor még másfél kártyára gyűjteni kell. Ergo veszíteni fog.
Kár hogy ilyenkor előbújik az irigység néhány emberből, jelzem ok nélkül.
2016. júl. 25. 16:08
20/39 anonim válasza:
Nem fogok egy több hetes kérdésen mindig végigmenni, amikor új válasz érkezik hozzá, akkor egész nap itt csücsülnék.
PLusz hűtés meg a házra kell, tudod, két GPU - több hőtermelés, több hőtermelés - intenzívebb légmozgatás szükséges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!