Thermaltake Hamburg 530w táp veszélyes?
Elsősorban mennyire veszélyes a számítógép többi komponenseire?
i5 6500 procit tervezek venni, de ebből lehet i7 6700 is. vga-m egy évig biztosan gtx 960 marad. Esetleg ha megfordul a fejemben az, hogy húzom a vga-t ezzel a táppal megengedhetem magamnak?
Tápcsere szükséges, ha a jövőben erősebb vidikarira akrok váltani? (1060)
ha még nem eset le: igen, ilyen tápom van.
Egyetlen tesztet sem láttam még egyetlen verzióról sem, amiben ajánlott lett volna, pedig kerestem.
Egyedül a PH-n volt ez ajánlott, de ott se tudják, mi alapján.
pl. Egy Fsp APN belső egy Be Quiet L8 tápban másképp muzsikál, mert nem egy az egyben az, így attól, hogy egy belső egy tápban működik, nem jelenti, hogy egy másikban is fog, hiszen azt valószínű kicsit átdolgozták.
szóval ha valaki tud linkelni egy tesztet, amiben bármelyik hamburg jól szerepelt, csak nyugodtan. de az nekem még kevés, hogy egy ph-s topikgazda ajánlottnak minősíti.
egyébként ez nem jelenti azt, hogy rossz a táp, használd nyugodtan, csak árában lehet másik gyártó terméke jobb ár/érték.
PH-t nem szabad idézni, ott a szakértői vélemény is abból áll, hogy brand alapján szelektálják ki a termékeket, így minden termék szar, ami nem fsp. Minden, ami fsp pedig jó. A linkelt cikkből is ez derült ki, tesztek nélkül. Nem kell részleteznem, hogy nem kell őket komolyan venni.
A hamburg sosem volt jó tápegység. És attól, hogy más gyártja le a lapkát, a TT még ugyanolyan noname alkatrészeket erőszakol rá a partnerükre ezen a szinten és ugyanúgy problémás lesz használni.
Másik kérdésednél már leírtam, hogy mi a baj a tápegységgel és csak ezért nem kell lecserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!