Lehetséges, hogy egy Thermaltake Hamburg 530W ne adjon elég áramot egy GTX 560-nak?
leáll vagy kifagy?
sok minden okozhatja,ram,proci,vidikari probléma,de táp is.
normál esetben pedig bőven elégnek kell lennie,én egy HD 6970-et hajtottam Corsair 530W-os táppal.
Új táp, alig egy hete vásárolt. A két pcie-t rádugtam. Mást nem kell, nem?
Illetve próbáltam processzor stressz teszteket, csak akkor csinálja, mikor a videokártyára is adok stresszt.
A gép ilyenkor meghal, viszont a ventik ugyanúgy mennek tovább. De a zene is leáll, illetve csak újraindítással lehet életre kelteni. Szóval a tápon kívül már más ötletem nem nagyon van.
hát mondjuk ez nem táp hibának tűnik őszintén szólva.akkor a ventik is leállnának,ha az lenne kevés.
próbálj meg mindent stresszelni,amit csak lehet.bár ha procinál nem jön elő,akkor valószínű hogy az és a ram is oké.
ha van lehetőséged próbálj ki egy másik,hasonló videókártyát.az 560 nem egy mai dolog már egyébként,ráadásul nvidia..nem egy életbiztosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!