az új CWT belűek annyira nem jók probálj meg olyat venni amiben sirtec bél van! Akkor jobb lenne. De úgy önmagában jó táp. És jó lesz a konfigodhoz !
2016. febr. 3. 14:46
2/11 anonim válasza:
Nekem is az van, nincs rá panaszom ;)
2016. febr. 3. 14:48
3/11 Közveszélyes Kontár válasza:
jo lesz
#1 miert a Sirtec belesek annyira jok? es honan tudod milyen is az uj? van mar rola reszletes teszt?
2016. febr. 3. 14:58
4/11 anonim válasza:
Ilyen ársávban van a Chieftech CPS-???s sorozat is, de ez sirtec belsős (ha jól tudom)
2016. febr. 3. 15:00
5/11 Közveszélyes Kontár válasza:
#1 #4 nem tudom ugyan az vagy e
Chieftec * az
CPS kabelei eleg rovidek de amugy jo arazasa miatt megerik (es jobban szerepeltek mint Hamburg Sirtec belsosei)
en Hamburg ra #3 kerdeztem nem Sirtec ra altalanosagban, bar manapsag nehez a Sirtec et hova tenni mivel atvette FSP rossz peldajat es extremul sporol mindenen, ma nem is tudom csucskategoriaba ad e ki valami kiemelkedobbet (mint pl regen)
2016. febr. 3. 15:09
6/11 anonim válasza:
CM RS-600-ACAB-M4 augusztus óta tökéletesen működik nálam.
És egy kicsit olcsóbb is (4460+r9 280am van.)
Bár egy kicsit tul sok port sziv be, de 2 havonta 1 perc letakaritani a vékony szűrőlapot.
2016. febr. 3. 15:15
7/11 Közveszélyes Kontár válasza:
persze sajatnev alatt is ad ki tapokat csak azokat nalunk Magyaro.n nem kapni szoval "hiaba" jok
2016. febr. 3. 15:17
8/11 Közveszélyes Kontár válasza:
#6 kozkedvelt hulladek hamisutvanyt lehetoleg ne ajanlgas csak mert te bevalaltad, olcsosag/marka/nevleges-teljesitmeny miatt vagy netan szinten felhasznaloi velemenyek miatt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!