Ragga kérdése:
Jó ez az összeállítás? GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3, i7-4790K 4. 00GHz, CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 2133MHz CL9 KIT, EVGA GTX970 4GB, SEAGATE Barracuda 1TB 7200rpm 64MB, ZALMAN Z9 Plus fekete, THERMALTAKE Hamburg 530W, COOLERMASTER Hyper TX3 EVO)
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 23:33
1/5 A kérdező kommentje:
Főleg játék és videó szerkesztésre.
2016. jan. 2. 23:35
2/5 anonim válasza:
Nem rossz az biztos, de szerintem nem kell az az I7 inkább egy i5-4690K 30ezer van köztük és csak egy pár százalékkal erősebb az i7 és akkor az a 30K mehetne a vidi kártyára mondjuk egy 390x-re vagy akár egy GTX 980-ra ez csak egy felvetés, de NAGYON JÓ és ERŐS konfig!
3/5 anonim válasza:
Szerintem is felesleges az i7. De pl 16 gb ram al jobban járnál. Szerintem de amúgy rendben van.
4/5 anonim válasza:
Alaplap: jó lesz
Cpu: jó lesz, de én inkább egy i5 4690K-t vennék akkor, játékokban mind a kettő jó, nem ér meg az i7 +30 ezret szerintem.
Ram: ha hanyagolni tudod az i7-et, akkoe 16gb is mehetne
vga ok
hdd ok
ház egyéni választás
táp renben
A hűtőt nem ismerem, de ahhoz az i7-hez és i5-höz szerintem nem lesz elég, ha tuningolni akarod. A legjobb lenne egy 12cm ventis hűtő, esetleg egy ilyen: [link]
Szóval én a ramot emelném 16gb-ra, az i7 helyett i5-öt vennék, és egy jobb hűtőt szereznék be.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket
2016. jan. 4. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!