Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri az Apple MacBook Air...

Megéri az Apple MacBook Air 13" (2016) -os laptop?

Figyelt kérdés
Haldoklik a kőkorszaki számítógépem, Windows XP van rajta. Elgondolkoztam, hogy lehet érdemesebb lenne egy Macintosh alapú gépre váltani, ugyanis sok jót olvastam vele kapcsolatban, többek között hogy kevés az OS X-re a kártevő program, valamint sokkal stabilabban fut, mint a Windows, tekintve hogy csak néhány gépre lett optimalizálva, és nem kismillió alkatrésszel ellátottra. A kérdésem az, hogy mindennapi feladatokra (Excel, Word, Powerpoint, Facebook, Youtube, pár HD film), és pár egyszerűbb játékra (CS:1.6, Team Fortress 2) megérné ezt megvenni?

2016. júl. 11. 10:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatni én is ellenszenves voltam kicsit a géppel kapcsolatosan, de biztos, hogy a következő gépem Air lesz.

13-as Pro retina felbontása szép és jó, de azonkívül nem ördöngös az eltérés... Grafikai munkára is elegendő, ha csak Ps meg Lightroom megy.

2016. okt. 25. 19:34
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
Egyértelmű, hogy nem éri meg. Veszek egy ASUS K95V 18,4 laptopot 200 ezerért és rárakom az OS-X-et meg a Windowst. Így még te kiadtál 300 ezret egy 13 Collos gépért addig én 200 ezerért ugyan azt a rendszert használom csak 1920*1080 felbontásban még te 1024*768-ban. Továbbá ha játszani akarok akkor csak átváltok windows rendszerre. Max villoghatsz vele mások előtt ennyi előnye van, bár aki ért hozzá az inkább baleknak fog tartani.
2016. okt. 25. 19:50
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
Igen igazad van, sokkal drágább a hardware és a játékokra rossz, de a hozzád hasonló emberek elfelejtik, hogy mért is veszik olyan sokan a macbook airt és prot. Itt nem a teljesítményről van szó hanem az esztétikáról és hordozhatóságról. Aki egész napját a latopja előtt tölti, sokat utazik vele és munka eszközként használja azt kicsit sem érdekli az ár külömbség.
2017. jan. 7. 19:08
 14/15 anonim ***** válasza:
45%

"munka eszközként használja azt kicsit sem érdekli az ár különbség."

Egyetértek veled, maga az Apple mást jelképez egy tehetősebb rétegnek szól. Nekem nem kéne MacBook mert az én 18,1" Laptopomat nem cserélném le egy 13" kijelzőre. Ami igazándiból bánt, hogy sokan arra használják, hogy játsszák a fejüket. Ki jött most a Super Mario Run, a játék olyan amilyen, mindenki döntse el maga, viszont felmegyek megnézni a videót, és ott sírnak az emberek, hogy $10 lesz 3000 Ft. Istenem, aki meg tud vásárolni egy iPhone-t vagy egy ipad-ot az ne sírjon már 3000 Ft miatt. Ha meg nincs pénze akkor használjon Androidot, a Google Plays-en ott vannak a Mario klónok ingyen.

2017. jan. 7. 19:32
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem 13-as Air-em van és egy asztalim 8gb ramos, 2 gb videókártyás, négymagos gépem windows 10-el. És szerintem teljesítményben bőven utoléri a kis 1,6 ghz-es procijával a Macbook.
2017. jan. 7. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!