Én nem így raknám össze:
Ez helyett egy CM Hyper 212 Evo hűtő,6600 nem éri meg a felárat a 6400-al szemben,ha olcsó SSD akkor csak Kingston HyperX Fury,a Gaming-es parasztvakításos alaplapot egy ilyen konfignál el kell felejteni,ez helyett a táp helyett inkább Corsair RMI/RMX 550W(5 garival),ennyiből akkor már legyen 980Ti,6600K egy Z170-es lappal és már meg is vagyunk.
Én vagyok vak, vagy ebben az összeállításban nincs HDD? Egy 128-as SSD lópikulára sem elég önmagában.
Gaming Pro nagyon hangzatos, de semmivel nem jobb egy kommerszebb B150 lapnál. Pénzkidobás.
Ahogy mondták már, a tápot jobb, ha lecseréled, illetve memóriából is egy darab 8GBos modult veszel, ha rám hallgatsz,a 4GB-os kitek már nem annyira érik meg.
1080p-hez felesleges a 1070, még akkor is ha UW monitor.
Várd meg a 1060 hogy teljesít teszteken.
Azért írtam, hogy UW(ultrawide).
Megveheted a 1070-et, ha van rá pénzed, csak nem nagyon van értelme, hacsak nem akarsz később még egy ilyen monitort rákötni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!