Nagyon lassú a gép, mitől lehet 100% a lemez használat sokáig?
általában 90-100% közt van a lemezhasználat sokáig indítás után.
nem vagyok benne biztos, de ez gondolom nem normális.
1 terrás HDD, megosztva 2 partícióra. a C-n kb 50% szabad, a D-n kb 25% szabad
az op rendszer Win10, ha számit.
most a gép indításától számolva kb 20 perc volt mire lement 20% alá a lemez használat.
az Avast szerint vírus és teljesítmény romboló probléma sincs a gépen(nem free verzió).
mi lehet a baja , lehet megfogja adni magát?
Spyweare Terminator 2016-al tessék keresni, mert van kémvírus a gépeden. Legalábbis valószínű.
Egyszerűbb megoldás a CCleaner, amiben az automaiksan induló programokat letiltod
vagy az lehet, hogy nem hagyom frissíteni az OP rendszert és attól?
adat korlátos netet használok, emiatt beállítottam mintha fizetős lenne, így nem frissít rajta a win10 magától.
Szia.
Nem tudom windows 10-nél is igy van-e (de valószinűleg igen, abban is igy van), de a frissitéseket két helyen is ki kell kapcsolni. A második kikapcsolás a servicers.msc-ben történik (Nem tudom ez megtörtént-e), de itt a windows updatés szövegem:
Windows Updatével két dolgot tehetsz :
2.1. Ujraregisztrálod a Windows update fájljait (ha használni szeretnéd a Windows updatét), erre két módszer van :
- Automata (Microsoft script) : [link]
- Masnuális : [link]
2.2. Véglegesen kikapcsolod a Windows Updatét (két helyen kell kikapcsolni, vezérlőpultban és a services.msc-ben is) :
Windows Update kikapcsolása :
1. Kikapcsolod a Windows Updatét a vezérlőpultban
2. Leállitod a szolgáltatások közül a Windows Updatét : keresés/futtatás : services.msc
Megkeresed a windows updatét, először katt kétszer rá, a megjelenő ablakban először "Leállitás" gomb, majd a leengedő részét az ablaknak tedd át "Letiltva"-ra
Egy kép (XP-s, de szinte minden windowsban igy kell - max nem elől kell keresni, hanem a W-betűsöknél) : [link]
Sok sikert.
üdv.
win10 nél nincs lehetőség a windows update kikapcsolására.
tudtommal csak egyetlen lehetőség van, adatforgalom díjasnak beállítani a használt netet.
legalábbis ezt irták windows oldalán is, meg mindenhol máshol is, itt is ezt az infot kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!