Ez egy jo gamer pc?
Milyen jatekok mennenek rajta?
Pl.rise od the tomb raidert birna jo beallitasokon? Meg meg miket?
Az előző ár 30 ezer forint volt, kérd annyiért.
Én még gyűjtenék a helyedbe minimum 160 000 FT ig, és utána ha megvan, ide ird ki hogy állítsunk neked össze, mert itt nem egy be PC-ket fogsz találni....
megkérhetlek valamire? kérdezd meg üzenetben a táp pontos típusát és hogy mit jelent az hogy a vga akár 2gb 6 magos integrált
"-VGA: R7 250 Sapphire 1GB Gddr5 akár 2GB 6 Magos Integrált!!! (minden játék tökéletesen fut rajta de kérhető más felár ellenében!)"
ez az ember annyira el akarja adni a szarját hogy mingyárt belegebed
a baj hogy ennyiért nem kapsz normális gépet játékra még használtan sem
"-VGA: R7 250 Sapphire 1GB Gddr5 akár 2GB 6 Magos Integrált!!! (minden játék tökéletesen fut rajta de kérhető más felár ellenében!)"
Előttem szólóval egyetértve és a mai napra már most befejezve a gyakorit.... offrottyrektggwpbbquit....
Ez minden csak nem gamer
[link] ez már annak nevezhető
~"Meglepődtem, milyen gyors a processzor, azon meg végképp, hogy az integrált gpu milyen erős simán viszi a gta5 öt." egy vevő véleménye!!!! ~
sírok :DDD
Nem.
Legtöbb játék menne , de nagyobb hardverigényűek csak alacsony beállítások mellett.
És a táp szar benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!