Hogy lehet jelszavazni egy pendrive-t?
Figyelt kérdés
Vagy akárhogy levédeni, hogy csak én nyithassam meg.2016. júl. 3. 12:05
1/2 VikATanacsTalan válasza:
Egy megoldás lehet pl. TrueCrypt programmal létrehozni rajta egy titkosított könyvtárat/állományt, amihez csak úgy lehet hozzáférni, ha ismeri valaki a jelszót, és megnyitja TrueCryptben. Elképzelhető, hogy van Windows beépített módszer is (pl. BitLocker), de olyat még nem használtam.
2/2 anonim válasza:
Keresd meg Interneten a(z) "USB Flash Security" nevű programot, de olvass utána ennek a programnak, vagy mint ahogy az előttem lévő válaszoló is mondta, hozz létre a Pendrive-on belül egy jelszóval védett mappát. Utóbbihoz itt egy videó, amiből te is megtudhatod:
https://www.youtube.com/watch?v=BY_v8PcYeH8
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!