Szeretnék új tápot venni, mert most érkezett meg az új kártyám ami egy sapphire hd7970 dual-x, Cooler master g650ms tápot szeretnék venni, elég lenne?
Figyelt kérdés
Lassan jön a vízhűtés is gépbe ami egy Cooler master seidon 120v ver 2, 8 GB ram van a pc ben és egy amd athlon II X4 640-s proci2016. júl. 2. 20:23
1/5 anonim válasza:
Tisztában vagyok vele, hogy az a kártya nagy étvágyú, de egy XFX TS 550 akkor is bőven elég lesz neked.
2/5 anonim válasza:
Azért azt is leírhatnád, most milyen tápod van.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát jelenleg egy noname 500w s táp, erre rá sem mertem tenni a kártyát, sőt talán graf kártya csatlakozó sincs rajta
2016. júl. 2. 20:50
5/5 anonim válasza:
Megnyugtatlak, nekem Sapphire HD7970 OC Edition van (a 950 MHz-es), nem kell ilyen 650W-os tápokban gondolkodnod, egy 450-es vagy 500-as is bőven sok lesz hozzá, az enyémre is azt írják, hogy 270W-ot eszik 100%-on, annyit lehet tényleg enne ha tényleg 100%-on pörögne mindene, de játékkal is még csak megközelítőleg 180W-ot sikerült bekajáltatnom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!