Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért kerül az amazonon az új...

Nagy Ákos16 kérdése:

Miért kerül az amazonon az új rx 480 több mint 330 dollárba?

Figyelt kérdés
Hol van az a bizonyos 230$ vagy mennyi?:D

2016. júl. 1. 18:28
1 2
 11/15 zakhaev ***** válasza:

hát igen, itthon...

már máshol is leírtam, hogy nem igazán van esély erre, most leírom mégegyszer, aztán mindenki eldönti, hogy valós-e.

200 dollárért volt bejelentve (55 000Ft)

"bejön" az euba, ebből rögtön 200 euro lesz (61 000Ft)

"bejön" Magyarországra, rájön az áfa --> 254euró (78 000Ft)

tehát 78k, azért van " ", mert a szállítási díj nincs is benne, valamint a vám sem. énis reménykedek, hogy lejjebb megy, de nem tartom valósnak, hogy 90 alatt lesz.

2016. júl. 1. 23:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Az előző évben 20 forintnál nem volt nagyobb ingadozás usd\huf vonalon, és $200 ról indult mindkét kártya, ekkora összegnél ez legfeljebb 5k forint különbözetet jelenthet(bőven felfelé kerekítve) ~ ha drágább lesz, mint anno a 380, akkor azt a bolton\nagykeren kell keresni, nem az EU n\államon. Egyébként meg adózás után igaz a usd->eur váltás, nem jön rá azon felül.

2016. júl. 1. 23:37
 13/15 zakhaev ***** válasza:

legyen így. én mindenesetre nem hiszem hogy 90 alatt lesz.

2016. júl. 1. 23:52
 14/15 anonim ***** válasza:

@6

Mivel azóta van lehetőség kis fogyasztású kártyát venni. Addig elfogadtuk, hogy ez van, mindkettő sokat fogyaszt

Az az 50-100 Watt pedig igen is sokat számít. Nekünk pl feleződött a villanyszámla mikor a 60 wattos izzókról átálltunk 5-6 Wattos ledekre. Igen ott nyilván darabonként volt 50 wattos és volt vagy 10 darab.

Nekem mondjuk az is közre játszik, hogy fiatal vagyok, nem szeretnék idős koromra maszkban járni, mert megmérgeztük a levegőnket stb. Nem vagyok atomerőmű, meg fakivágás stb ellen mint a legtöbb zöld, mert az első egy teljesen jó dolog a második meg hasznos, és úgyis vissza kell ültetni, de ha választanom kell két hasonló árú és tudású termék között, akkor mindig azt veszem amelyik kevesebbet fogyaszt

2016. júl. 2. 05:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Kereset-kínálat. Pár hét múlva már 200-230 lesz. Ameddig az eBayen van olyan barom aki 275 dollárt licitál [link] erre a kártyára addig bizony ennyiért fogják adni.

[link] ez itt mindjárt 300-ról indul, fogadjunk ezt is elviszik hamarost.

2016. júl. 2. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!