Az alábbi alkatrészekből mit lenne érdemes lecserélni, és mire a fejlődés éredkében? (Gamer gép)
amd fx 8350
asus r9 270x 2gb
8 gb kingmax 1333mhz
Én úgy vagyok vele, hogy a processzor elég erős, úgyhogy a ramot cserélném 16gb 1886mhz-re, aztán majd ha az rx 480 úgy teljesít, ahogy beharanagozták, és picit csökken az ára, akkor abból egy 8 gigásat vennék.
Szerintetek?
Alaplapod tápod milyen? Azt az fx-et tuningolhatnád ha eddig esetleg nem tetted.
+8gb ram eddig még felesleges egy ideig
RX 480 helyett jobbam megérné egy gtx 970 olcsóbb és gyakorlatilag 1 szint
Nem tudja egyiket sem kihajtani a procid megfelelően, túl sok drop lenne - ld. tesztek.
Ha kisit húzva van, akkor azért jobban bele-belekarcol a megfelelő arányba.
A pcx-nél most a gtx970-ek 83000ft környékéről indulnak. Célszerű lenne ott körbenézni. Az manapság mindenre elég full hd-n és évekig az lesz. A 480x ára meg állítólag kishazánkban nagyon elszáll.
Érdekes egy 270x nem olyan rossz kártya gta nem kéne hogy szagasson vele persze ha nem viszed fel maxra a beállításokat.
Ha meghúzod a prcesszort mehetne mellé egy gtx 970 de ehez jó lenne tudni az alaplapod és a tápod is
A gta V proci igényes játék, ezért is elég hozzá egy hd4850 már.
A gta 4 magot használ fel, vagy 2 magot és 2 szálat.
Nekem is megvan, mondom is a részleteket.
Gépújítás előtt így nézett ki a konfigom: A8-6500 + R9 270X + 8GB RAM
FULL HD-n és medium-low keverékén a nagy városi részeken előfordult a ebszaggatás.
Aztán váltottam.
I5 4460 lett a processzorból, a ram és a vga maradt.
FULL HD MEDIUM-HIGH keverékén folyékonyan ment a játék.
Fallout 4-el szintén így volt, ott is a proci okozott akadásokat, nem a vga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!