576 ban egy xbox 360 at+ kinect et felújított xbox one ra mennyiért számítják be?
"És azért vesz valaki előző gen. konzolt, mert teljesen felszerelten szeretne játszani játékokkal."
Miért lenne teljesen felszerelt? Már írtam, de még1x leírom, hogy több mint 10 éves hardver, a legtöbb új játék meg sem jelenik már, vagy ami még meg is jelen t/ik annak sokkal rosszabb a grafikája az Xbox One-hoz képest. De ha neked ez a véleményed, akkor minek akarasz Xbox One-t, ha ezzel a felszereléssel teljesen naprakész vagy?
"576 ban egy xbox 360 at+ kinect et felújított xbox one ra mennyiért számítják be?"
Nem tudom, hogy honnan a "jó életedből" kellene azt nekem tudni, hogy te mit monitort akarsz? Miért írtad a kérdésbe, hogy XBOX ONE BESZÁMÍTÁS??? Akkor azt kellene írni, hogy mennyiért lehetne eladni...
igen, láttam. válaszoltam is rá..."És azért vesz valaki előző gen. konzolt, mert teljesen felszerelten szeretne játszani játékokkal.
" Erre a baromságra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!