Laptop vásárlás. Milyet vegyek? Mennyire elég a 128 gb ssd?
Figyelt kérdés
Laptopvásárlás előtt állok. A keretem max 130.000 (esetleg 140.000)
Kollégista leszek és dolgozni rajta, filmetnézni , és kissebb játékok futtatására kellene.Esetleg SeeMTA v3 Ha ebben a kategoriában futtatható rajta. Processzorban nem akarok i3 alá menni ,viszont nem ismerem az amd-ket, van belőle jó ebben a kategoriában? SSD re is gondoltam ,de itt csak a 128 gb férne bele ami nemtudom elegendő lenne-e mindenre? Miket ajánlatok?
2016. jún. 26. 08:38
1/10 anonim válasza:
Fujitsu A514, az ssd-t a merevlemez helyére szereled, a merevlemez pedig mehet egy optibay kerettel a dvd író helyére, jelenleg nincs ebben az árkategóriában már gép, ami megérné, főleg Amd-vel nem
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát nekem annyira nem jön be. Dedikált videokártyával szeretnák laptopot. Ha találok egy laptopot 130000-ért ami már nekem megfelel akkor az ssd-t elhanyagolom belőle. (Esetleg majd később rakok bele)
2016. jún. 26. 08:47
3/10 anonim válasza:
Játék nélkül i3 bőven elég mindenre, ami az egyetemhez kell. 130ért lehet kapni. HDD is jó, ha nem akarsz gyors elérést file-okhoz.
130ért inkább 8 gb RAM 500HDD, DVD író lenne nekem a cél. Vagy jó lehet a SDD is, de akkor kell egy külső vinyó adatokat tárolni.
4/10 A kérdező kommentje:
Talán ez [link] ? 6gb rammal van ami szerintem nekem elég lenne. Amd radeon r7 m260 mire elég? Toshiba mennyire megbízható márka?
2016. jún. 26. 08:55
6/10 anonim válasza:
Ennyiért nincs olyan laptop küölön videokártyával, ami megfelelne neked a kollégiumba, mivel gyenge minőségűek, nem tartósak.Milyen játékokra gondoltál?
7/10 A kérdező kommentje:
Nemvagyok nagy játékos. Nem is szoktam játszani ,de seemta érdekelne mondjuk szabadidőben játszanék vele. Nemtudom a v3 at elvinné-e? Igazából gta sa simán futna rajta ,de mivel ez tele van modokkal meg emberekkel ezért nemtudom.
2016. jún. 26. 09:45
8/10 anonim válasza:
Igen, futna rajta a Gta San Andreas meg hasonlók, ott van még a Dell Inspiron 5558 is
9/10 A kérdező kommentje:
De mondjuk ha játékokról lemondok akkor elegendő lenne nekem a gép amit utoljára linkeltem?
2016. jún. 26. 09:49
10/10 A kérdező kommentje:
Összehasonlítottam a hp-t meg a dellt és a hp nek kicsit jobb a processzora. Videokártyát nemtudom melyik a jobb. AMD Radeon R7 M360 vagy Nvidia GeForce 920M
2016. jún. 26. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!