Vegyészmérnökihez milyen laptopot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Ősszel kezdeném az egyetemet és szeretnék egy laptopot, max. 250 ezerért, akik ilyen szakra járnak milyet használtok, illetve milyet ajánlanátok? Az alapdolgokon felül egy-két játékot is szeretnék rajta játszani, de a lényeg az egyetemi használhatóság lenne.2016. jún. 16. 21:32
1/2 anonim válasza:
Az egyetemi használatra bármelyik rendes laptop megfelel kb 130ezer Ft-tól...
Játékhoz már nemCD
2/2 anonim válasza:
Vagy a kemény játék, vagy a hordozhatóság - a kettő együtt nem megy. Nekem Lenovo Y50-70 laptopom van, 240 ezer volt 2 éve, máig minden játékot visz maxon, akkuideje 2,5-3 óra ami nekem elég, mérete - főleg gamer laptop létére - baráti, súlya sem durva, tavaly ezt használtam egyetemen, azóta egy MacBook Air-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!