Szeretnék anyukámnak egy paptopot. Milyet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Anyukámnak kéne laptop csak internetezésre és dokumentumok kezelésére. Gondolkoztam a chromebook-okon, de nem vagyok jártas benne. Árban lehetőleg olcsó legyen, és a lényeg, hogy gyorsan meg tudjon nézni bármit az interneten.2016. jún. 12. 19:37
1/10 anonim válasza:
Szerintem egy net-book vagy még inkább egy tab lenne a jó választás. Olcsó és a célnak eleget tesz. Plusz, kényelmesebb hurcolni.
2/10 A kérdező kommentje:
Ismersz esetleg netbookot ami szerinted jó lenne? Ha igen légyszi küld el.
2016. jún. 12. 19:47
3/10 anonim válasza:
Tőle kérdezd meg, hogy neki mik a szempontjai. Lehet, hogy nem a hurcolhatóság, hanem a képernyő mérete.
4/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy legyen olcsó és csak arra kell, hogy tudjon böngészni. A tabletet nem tudná könnyen kezelni ezért maradnék a laptopnál.
2016. jún. 12. 19:58
5/10 anonim válasza:
Mindenkinek mást jelent az olcsóság is, meg az is, hogy gyorsan meg tudjon nézni valamit az interneten. Ehhez kell jó internet, és jó laptop. Különben csak kínlódni fog vele, te meg kidobtad a "kevés" pénzt.
7/10 anonim válasza:
az "olcso" laptopokon majdnem youtubozni sem lehet mar rendesen
8/10 anonim válasza:
ezek közül válogassatok, mindegyik kicsi, és ssd van bennük:
9/10 anonim válasza:
Minden templomba találsz egy paptopot xdd
10/10 anonim válasza:
Az utolsó válasz miért lett lepontozva? Szerintem tök elmés volt az a válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!