Ezzel a konfiggal ~40 °C alapjáraton?
Sziasztok!
A konfigom a következő:
i5 4440
Cooler Master Hyper TX3 EVO Hűtő a procin
Kingmax 2x4GB 1333mhz
R9 280 3GB 384bit (Windforce hűtőkkel)
MSI H97M-E35
Alapjáraton is a proci 38-42 °C-on pörög. Normális érték ez egy ilyen CPU hűtő mellett?
Egy Segotep Chariot TF házban fekszenek, ami elég jól szellőzik, és van még benne 3 db 12 centis Enermax TB Silence PWM rendszerventi is. Nos, a 4440 nem egy 'bika' proci szerintem, szóval ezzel a konfiggal, ebben a házban én kicsit soknak tartom azt a ~40 °C-t. Érdemes megemlíteni hogy sajnos a szobában is meleg van így nyáron, de télen is ~34-6 °C körül van a proci.
Szerintetek ez egy reális hőfok? Nem sok ez neki?
Kint alapból 30fok van mit vársz?:D
Amíg terhelésnél nem megy 70fölé nincs gond. Nekem is 36-37 fok között ugrél egy arctic freezer i30al nzxt h230ban.
Ha zavar, alulfeszelheted a procit, de szerintem fölösleges.
Nálam i5-4460+Cooler Master Hyper T4 a következő értékeket hozza (mondjuk post pont le van véve az oldallap):
32 fokos szobában rendben vannak az értékek nálam, nálad se melegszik semmi különösebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!