Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógépet szeretnék adomány...

Számítógépet szeretnék adományozni egy kórháznak. Milyen gépet vegyek?

Figyelt kérdés

Az kórházi szoftverek lefuttatasához kell amennyire külső szemlélőként láttam nem valami nagy rendszerigényűek. Nem kell bele semmi extra csak ne fagyjon le percenként meg ha egynél tobb ablak van nyitva.

Milyen asztali gépet vegyek es mindennel egyutt (normalis monitor, billentyu, eger stb) kb milyen árra számítsak?

Köszi a válaszokat :)

2016. jún. 24. 14:14
 1/4 A kérdező kommentje:

Ezek például alkalmas lehetnek a célra?

[link]

[link]

2016. jún. 24. 14:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt szerintem pont tőlük kellene megkérdezni. Valószínűleg van beszállítójuk aki ha kifizeted össze is dobja és jelképesen átadhatod nekik.

Azért lenne fontos, hogy ne csak hasra ütés szerűen vegyél egyet, mert ezek a gépek egy egységes kórházi rendszerben futnak ahova nem lehet csak úgy integrálni valamit. Biztosan elő van írva, hogy a hardware miket tudjon és esetleg például bizonyos konkrét típusok vannak előírva például biztonsági szempontból. Ha például mindegyik gép egy bizonyos gyártó hálózati eszközeit használja és te egy teljesen mást veszel akkor lehet csak állandó gondokat okozol vele.

2016. jún. 24. 14:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem, hat mikor vizsgaltak mondtak hogy ha nagy multinal dolgozom gondoljunk rajuk mikor selejtezzuk a gepeinket. Nem tudom mennyire integralt a rendszeruk.
2016. jún. 24. 14:31
 4/4 pinkpancser ***** válasza:
Tényleg a beszállítójukkal kéne beszélned, mert az ilyen helyeken szeretik az egyforma gépeket.
2016. jún. 24. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!