Ez mellé betehetek egy GTX 750Ti videokártyát?
Figyelt kérdés
Alaplap: Gigabyte GA MA-770 UD3
Processzor: AMD Phenom x3 2.8MHz
Memória: 2x2Gb Kingston ddr2 800MHz
Tápegység: GIGABYTE Superb 460W
Több mint 7 éve megvannak a cuccok. Most kapnék ajándékba egy GTX 750Ti 2gb ddr5 videokártyát.
2016. jún. 23. 16:56
11/14 A kérdező kommentje:
Jó a 1155 DDr3 a 1150 ddr4 utána olvasgattam.
2016. jún. 23. 17:41
12/14 anonim válasza:
1155-ös foglalatba viszonylag olcsón vannak használtan i7-es porocik is, amik mai napig megállják a helyüket. Komolyabb alaplapot viszont újonnan már nem kapsz, esetleg H61 chipseteseket, így ha nem valami fapados deszkát szeretnél vagy tuningolni akarsz, akkor bizony ezt is használtan kell venni.
13/14 anonim válasza:
Szerintem egy jobb táp jól jönne,mert egy ilyen táp mellett én nem nagyon mernék próbálkozni egy ilyen erős videokártyával!
14/14 anonim válasza:
Az egy FSP belsős táp, teljesen vállalható kategória, a GTX 750Ti meg kb fényevő annyira keveset fogyaszt. Teljesen jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!