Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videokártyát ajánlotok...

Milyen videokártyát ajánlotok egy 4k monitorhoz? Nem nagyon értek hozá.

Figyelt kérdés

2016. jún. 22. 20:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hagyd, ez a túlképzett válaszadó nem képes megkülönböztetni két határt. Másodpercenként 24 képkockánál már be lehet csapni az agyat, hogy nem képsort, hanem folytonos eseményt lát, ennél azonban többet látunk.

Hivatalos teszt van (katonaság), hogy 2-300 fps közé tehető az a szám, ahol már nehezen tudja kiértékelni az 1 képkockányi bevillanásokban látott képet.

[link]

"Tests with Air force pilots have shown, that they could identify the plane on a flashed picture that was flashed only for 1/220th of a second."

Az emberi szem meg nem képkockánként működik, ezért sokmillió fpst isössze lehet szedni sokmillió hertzes monitoron, ha kétszer annyi fpst érünk el, akkor még mindig folytonosabbnak fogjuk érezni a képet.

2016. jún. 23. 00:09
 12/14 anonim ***** válasza:

#11 pont erről beszéltem, játékra nem elég a 24 fps, böngészésnél azért túl lehet élni, ahol eleve nincs sok mozgó kép. (tt gyakorin sincs sok, max pár reklám, azok is inkább álló képek) Esetleg Youtube, vagy más videomegosztó portálon lehetne észrevenni miközben nézzük a gameplayeket.

#12 erre nem vagyok hajlandó reagálni

2016. jún. 23. 05:28
 13/14 BM-Striker ***** válasza:

Ezenkívül 25/29,97/30 FPS-ű filmek is szarul néznének ki rajta.

GT710 alkalmatlan multimédia felhasználásra 4k monitorral.

Egyébként egy egy 4. vagy újabb generációs Intel vagy bármilyen AMD APU IGP-ja képes 60hz-en 4k monitort meghajtani.

2016. jún. 23. 19:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Mondom próbáld ki CS-vel vagy CoD-al, majd utána gyere ezekkel a baromságokkal amit linkeltél....

Szerinted én nem olvastam utána ennek, miután mégis az ellenkezőjüket tapasztaltam...?

2016. jún. 23. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!