Kis monitorhoz vegyek 2 gb vram-os videokártyát ha a jövőre is gondolok?
én Full HD-ban (1920 x 1080) játszok egy 1 GB-os HD 7790-el általában medium-high-on.
egy 4GB Nvidia GT630 (20.000 Ft) és egy 4GB-os GTX 970(110.000Ft) között ég és föld a különbség játékélményben.
Tehát ha a jövőre gondolsz ne fos 15-20.000 Ft-os kártyát vegyél magadnak, mert azzal a jelenben is csak szívni fogsz
"Nem írta hogyjátékhoz kell"
-a GYK kérdezőinek 98%-a játékra akar vga-t venni és ez alapján kérdez. Kérdező, ha beleestél a maradék 2%-ba akkor én kérek elnézést...
Bocsánat nem írtam, játékhoz kell. Nyilván nem Nvidia GT630 ból veszek 4 gb-tosat. hanem ott ahol már számít. gondolok itt pl shadow of mordor vagy the evil within-re amik már 4 gb vrammal fenyegetnek.
Tehát nem lesz rá szükségem, rendben van.
"Bocsánat nem írtam, játékhoz kell"
Semmi gond ez itt a GYK-n már évek óta teljesen evidens. Szerintem itt már csak akkor kell megemlíteni ha NEM! játékra vennéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!