Valaki segítene nekem? . Lent a többi
Figyelt kérdés
Arról lenne szó,hogy új gépet akarok venni.MAX 120 ezrem van rá.Internet,Képkezelés,Játék (battlefield heroes főleg)
Videószerkesztés,képernyőfelvevés.
Ne legyen integrált semmi (ha lehet)
Monitor,egér,billentyűzet nem kell!
Minium 2 giga ram és 500gb wincseszter
Ja és legyen rajta windows 7 :).
2010. ápr. 13. 15:44
1/18 anonim válasza:
100-ból összeteszek neked egy fasza gépet
2/18 anonim válasza:
Kezdjük a végén: egy hivatalos Win7 kb 70-90 ezer forint. Az ötszázas vinyó 20-30 körül, a ramból is kéne vagy 3 giga, már csak a videószerkesztés miatt is, az megint egy 20 pénz. És már el is költöttük a keretedet. Szóval vagy karcsúsítasz rendesen, vagy tornázod a keretet minimum a duplájára. :)
3/18 anonim válasza:
4/18 anonim válasza:
Jah, hogy jogtiszta win7 kell? :o)
Nem néztem utána, de szerintem nincs 70e egy jogtiszta win7...
5/18 anonim válasza:
6/18 anonim válasza:
Én a dobozos Ultimate árát néztem, az speciel 90. :)) Az OEM Home a legolcsóbb, valóban 30 körül van. A 120 akkor is kevés lesz ha ilyen erős gépet, és jogtiszta oprendszert akar.
7/18 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam egy kicsit :)
Elég a 2 giga ram és egy 320as wincseszter:)
2010. ápr. 13. 18:16
8/18 anonim válasza:
Ha nem jogtiszta kell akkor böven kijön egy jo gép. Haverom 112 k ért vette abbol 20 volt a monitor . De olyant hogy Colin Mcrae dirt 2 vel volt hight grafin majdnem 100 fps e
9/18 anonim válasza:
Azt a 100 FPS-t mivel mérted?
Videószerkesztéshez kicsit erősebb gép kéne. Főleg, ha nem akarsz sokat várni a konvertálásokra. Ha fullHD-ben akarod, akkor meg főleg...
10/18 A kérdező kommentje:
Nem Full hd ban hanem 1440×900 ban csak :)
2010. ápr. 13. 20:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!