Milyen a gyári hűtése az i5 4690k-nak?
Figyelt kérdés
Pár órája vettem ki a dobozból, nagyon kicsi. Most még az ÉMD-s gépemben, Athlon X2, nagtyobb az a hűtőborda.
Játékra vettem, most a konyhaasztalon van minden rész kivéve a dobozából, és egyelőre azon gondolkozom, hogy kezdjek neki az összerakásnak...
Akartam venni most mellé egy CM Hyper 212X-et, de már arra nem volt elég pénzem.
KÉsőbb még cserélhetem?
2016. jún. 22. 17:26
11/14 R.;M.; válasza:
A PWM ventilátorok 4 tűsek.A Processzor hűtők nagy része is PWM-es és az alaplap vezérli a processzor hőmérsékletéhez igazítva.
12/14 A kérdező kommentje:
Értem :) és ha az én 4 darab 3 tűs házventillátoromat az alaplap 4 tűs aljzataihoz csatlakoztatom, akkor mi lesz?
2016. jún. 23. 19:16
13/14 anonim válasza:
Normálisan fognak működni, mintha 3 tűsre dugtad volna.
14/14 R.;M.; válasza:
Működni fognak a ventilátorok csak maximális fordulaton.Bár ha van közte szabályzó vagy hőérzékelő által szabályozott ventilátorról van szó akkor az is változtatni fogja fordulatát.Ilyen például az Arctic F12 TC ventilátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!