Bekapcsoltam a gépet, nem adott képet. Tegnap még igen! Mindent betölt a gép azt látom, viszont nem tudom csak resetelni, mert csak erre válaszol! Viszont, ha átdugom az int. Vga-ba és reset akkor minden oké, van kép is és hibátlan! A vga a hibás?
4590 cpu,sapphire 7850 1gb-van. asrock b85m pro4 alaplap,2x4gb kingstone hyperblue 1600 mhz ram,128 sandisk ssd(ezen a rendszer van csak) és egy 500 gb és 1 tb-s vinyó.
Érdekesség,hogy miután megint okés volt minden,visszacsatlakoztattam a 7850-be és volt kép,egészen addig mig nem kezdtem el valamit csinálni... mi lehet ez??
Több mint valószínű, hogy igen a VGA körül van a gond.
Nálam is van IGPU, de ha VGA csatlakoztatva van az alaplaphoz, akkor az IGPU nem működik, hiába kötöm rá a monitort. Az egyik lehetséges probléma, hogy rosszul van az alaplaphoz csatlakoztatva.
A másik probléma lehet a BIOS beállításban. Lenni kell egy opciónak, ahol az IGPU-t vagy VGA-t lehet kiválasztani, hogy melyik legyen az elsődleges képmegjelenítő.
Az utolsó lehetséges probléma, hogy tönkrement a VGA.
ki fogom próbálni ezeket...
viszont már az int. vga-val is megjelent ez hiba...:S
áttettem a másik slotba,és megnéztem a BIOS-t is,PCI-E van beállítva elsődlegesre!
érdekes/dühítő ,hogy mikor int.vga ment és csak benne volt a 7850 vga,csak simán neteztem,annyira beindult a hűtője,mintha vele játszottam volna... vmi tányleg a vga-val lesz?!:S
Ha netezés közben (pl.: youtube) beindul a venti a procin akkor ott driver probléma lehet a VGA-val. Ugyanis nem a VGA GPU dolgozik hanem a processzorban a IGPU, amiből következik, hogy jobban fog melegedni a processzor.
Próbáld ki ezt: Kiveszed a VGA-t letörlöd teljesen a telepített drivert, közbe letöltöd a hozzá legújabb drivert USB-re. Visszateszed a VGA-t a netet kihúzod (így nem tölt a windows másik drivert a VGA-hoz) majd felteszed az előzőleg letöltött VGA drivert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!