Alaplap+processzor+videokártya 110ezer ft-ból?
Egy i5 2500K, 8GB ram és egy GTX670Ti. Miért? :)
Úgy értem, hogy nem szabad i5-től kisebbet venni, hogy kell a 4 mag. Már minden játéknak. Eddig is kijöttek a dolgok a szálákra pl watchdogs és GTA V alatt i3-al... Eltűnik a textúra stb stb. Vannak videók youtubeon. De most, hogy van Windows 10 és directx 12 api hatványos.an igaz. El kell felejteni az i3-mat. Elve baromság annyival többet kifizetni érte mint egy Pentium G-ért, csak a hyperthreading miatt.
Milyen i5 öt ajánlasz lappal együtt úgy hogy kikerüljön egy jó vkártya is ?
Mert egyébként most gondolkoztam hogy lehet veszek egy i3 6100-at és legalább vehetek egy jó videokártyát a maradék pénzböl és párhónap múlva meg cserélem i5 -re....
Olyan i5 nem létezik egy jó kártyával lappal! :) 50 ezernél kezdődik a proci, 15 legyen az alaplap és akkor nem marad csak 40K. Abból talán veszel egy r7 265-öt. De nézz szét használtan hardveraprón! Persze vigyázni! Nem egy pcx!
Amúgy most mondtam cseszdmeg hogy ne vegyél i3-at! :D Egy valamilyen celeneron vagy pentium G ha létezik skylakebe, akkor mindenképpen azt vedd meg bele ideiglenesnek mert az i3 egy azhogy drága másik meg az hogy a vétel árnak a töredékének a töredékéért fogod tudni eladni csak!
Ha i5-öt veszel az tartós lesz! Nekem ez a második generációs mai napig elvisz minden játékot! Pedig mikori proci már! Ennek is az egekbe van verve az ára prohadveren ezért én a helyedben egy előző generációsát vennék! Egy 5xxx-t! Mindenképpen azt ajánlom mint az újat! Nem nyújt többet ddr4 meg a skylake.
Köszi!:) De egyébként ebben csak jövő hónap elején tudok intézkedni mert akkor kapom meg a pénzt. :P
Most mégcsak a hadi tervet készitem! :D
Egyébként milyen chipsetű alaplapra repüljek rá?
Mert a 1150 és a 1151 chipseteket már ismerem csak ezt még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!